بهترین مرکز پرستار کودک در تهران

بهترین مرکز پرستار کودک در تهران؛ خدمات مهرآوران که توسط والدین برای پاسخ به معمای مراقبت از کودک ایجاد شده است، راه حل های انعطاف پذیر و پاسخگو را در هر لحظه از زندگی کودک، از بدو تولد ارائه می دهد.

مراقبت از کودک گاه به گاه یا نگهداری منظم از کودک، در طول روز یا عصر، هنگام خروج از مهد کودک یا مدرسه، در طول تعطیلات، در طول یک رویداد خاص. خدمات مهرآوران با مراقبت از فرزند (فرزندان) شما با تمام نیازهای شما سازگار است.

 

 

مراقبت از کودک: چگونه کار می کند؟

نیاز به مراقبت از کودک

ما نیازهای شما را با هم تعریف می کنیم

مراقبت از کودک در خانه

شما با مهرآوران خود آشنا می شوید

از فرزند خود مراقبت کنید

ما تمام مراحل اداری را انجام می دهیم

مراقبت از کودکان خانگی ساده

شما زندگی خود را برای لذت بردن از فرزندانتان ساده می کنید

 

راه حل های مراقبت از کودک در منزل

اکثر والدین برای یافتن راه حلی کارآمد که بهترین مراقبت را برای فرزندانشان فراهم کند، تلاش می کنند. در اینجا لیستی از راه حل های مختلف ارائه شده توسط خدمات مهرآوران برای حمایت موثر از شما آمده است.

 

پرستار بچه

اگر به دنبال مراقبت های گاه به گاه از کودک در طول روز یا عصر هستید، پیشنهاد می کنیم از خدمات پرستار کودک ما استفاده کنید. ما پرستاران مجرب و قابل اعتمادی را در اختیار شما قرار می دهیم که تا زمان ورود شما از فرزندان شما مراقبت خواهند کرد. شما فقط خوشحال خواهید شد!

 

مراقبت از کودک در منزل

 

والدین

به دلایل زیادی (حرفه ای، شخصی یا سازمانی) به کسی نیاز دارید که از فرزندانتان مراقبت کند: صبح، ظهر، عصر، یک یا چند بار در هفته؟ خدمات والدین ما برای شماست. با این راه حل، خدمات قابل اعتمادی را با یک پرستار کودک مورد اعتماد تضمین می کنید. خدمات مهرآوران، در این زمینه، در صورت لزوم، جایگزینی را برای شما فراهم می کند.

 

 

روزهای خاص

آیا به دنبال راه حل مراقبت از کودکان روزهای خاص هستید؟ و چه چیزی بیشتر، مراقبت از کودکان هوشمند، غنی شده با فعالیت های سرگرم کننده، کمک به رشد کودک! آژانس های ما روزهای خاص را ارائه می دهند. کودک این لذت را خواهد داشت که هر روز خاص  یک کارگاه آموزشی متفاوت انجام دهد که با تأمل و تمرین با موضوعاتی مانند آشپزی، تئاتر، انگلیسی، آرامش، محیط زیست مشخص شده است.

 

پرستار بچه و کمک خانه

شما به یک راه حل مطمئن برای نوزاد یا دوقلوهای خود نیاز دارید! اما، هنوز پرستار بچه ایده آل را پیدا نکرده اید، یا زمانی برای جستجوی آن ندارید؟ خدمات مهرآوران دارای تاییدیه ایالتی برای مراقبت از کودکان زیر ۳ سال است و می تواند مشخصات مناسب شما را در میان کمک های خانوادگی خود پیدا کند. این راه‌حل به شما حمایتی متناسب با شرایط محیطی کودک را با هزینه‌های وعده‌های غذایی و تغییرات و اجرای فعالیت‌های متنوع متناسب با رشد آن‌ها ارائه می‌کند.

مهرآوران می توانند با در نظر گرفتن وضعیت خانوادگی شما، مراقبت ساده یا مشترک از کودکان را با خانواده دیگری به صورت تمام وقت یا پاره وقت به شما پیشنهاد دهند.

 

مراقبت از کودکان

اگر نمی دانستید، می توانید به راحتی هزینه های خود را با انتخاب مهدکودک مشترک با والدین دیگر جمع کنید. حضانت مشترک در خانه خانواده انجام می شود. فراتر از یک مزیت مالی، این راه حل به فرزند شما اجازه می دهد تا در تماس با یک یا چند کودک تکامل یابد. خدمات مهرآوران تشریفات را برای شما انجام می دهد و استخدام انتخابی را برای شما تضمین می کند.

 

هدیه خوب

چه هدیه ای بهتر از کمی وقت آزاد برای والدین جوان در حالی که می دانند فرزندانشان در دستان خوبی هستند؟ مهرآوران را به دوستان و عزیزان خود پیشنهاد دهید تا بتوانند استراحت کنند و از خود مراقبت کنند. ما ۶ بسته متناسب با سن کودک و تعداد ساعات مورد نظر را ارائه می دهیم.

 

مزایای مراقبت از کودک در منزل

  • از فرزند شما در خانه مراقبت می شود (در صورت حضانت مشترک)
  • سخنرانان پس از طی مراحل کامل استخدام (پرونده و مصاحبه) انتخاب می شوند.
  • شما در چارچوب قانونی عمل می کنید، گوینده شما بیمه و اعلام شده است
  • می توانید کمک مالی دریافت کنید

 

سوالات متداول در مورد مراقبت از کودک

هزینه نگهداری از کودکان در منزل چقدر است؟

هزینه مراقبت از کودک به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله تعداد ساعات مراقبت از کودک مورد نیاز، و همچنین نوع قرارداد. یا شما کارفرما (نماینده) هستید یا خدمات مهرآوران کارفرما (ارائه دهنده خدمات) است. پیشنهاد شخصی خود را دریافت کنید.

بیشتربدانید:تزریقات در منزل شمال شرق تهرانتزریقات در منزل زعفرانیهویزیت پزشک در منزل غرب تهراناعزام پزشک به منزل شبانه روزی

چگونه فرزندم را نگه دارم؟

هیچ چیز ساده تر نیست! خدمات پرستار کودکی را که معیارها و خواسته های شما را برآورده می کند و بسته به اینکه نیازهای روز، عصر، چند ساعت یا یک روز کامل را داشته باشید، جستجو و انتخاب می کند.

ما با شما بهترین حالت مراقبت از کودک را انتخاب می کنیم که با نیازهای شما مطابقت دارد و شما را در طول فرآیند (قبل، حین، بعد) همراهی می کنیم.

 

چه کسی از فرزند شما مراقبت خواهد کرد؟

جستجوی یک فرد شایسته در مراقبت از کودکان ظریف است. مراکز  مهرآوران ما در این زمینه متخصص هستند: منبع یابی، انتخاب، مصاحبه، آزمون، سناریو، … و حتی تماس های مرجع. شبکه خدمات مهرآوران ما پاسخگو است، کاملاً به نیازهای شما توجه دارد و به همه شرایط عادت دارد. برای هر نیاز، راه حل آن. مطمئن باشید آژانس های ما می توانند به همه چیز رسیدگی کنند. آنها همچنین می توانند در مورد اهرم های مالی به شما مشاوره دهند.

 

بهترین آژانس مراقبت از کودک کدام است؟

خدمات مهرآوران با بیش از چندین  سال تخصص در این تجارت، در رتبه بندی بهترین برندها در این بخش قرار گرفته است.

اما مهم‌ترین تشخیص مربوط به پرستاران و خانواده‌های آن است

شناخت در سطوح مختلف از طرف خانواده: درک نیازها، سرعت مداخله، شایستگی کارکنان، پاسخگویی و مدیریت حوادث غیرمترقبه.

در سمت پرستار کودک: در دسترس بودن و پاسخگویی، گوش دادن و درک، کیفیت برنامه ها و ماموریت ها، نظارت و پیگیری.

با افتتاح شعبه در نزدیکی شما، شبکه ما متعهد به ارائه خدمات پاسخگو و محلی به شما است.

یکی از مشکلاتی که نوزادان در گیر آن هستند:

علائم و درمان رفلاکس در نوزادان

رفلاکس یک بیماری شایع در نوزادان است و معمولاً با رشد نوزاد خود به خود برطرف می شود. در نوزادانی که به یک ماه خاص می رسند، تداوم رفلاکس ممکن است نشان دهنده یک بیماری زمینه ای باشد.

 

رفلاکس در نوزادان چیست؟

رفلاکس اختلالی است که زمانی رخ می دهد که محتویات معده به مری برگردد. عضوی که اجازه می دهد غذا از دهان به معده برسد، مری است. جایی که مری به معده متصل می شود، یک عضله حلقوی به نام اسفنکتر تحتانی مری وجود دارد. این عضله در طی فرآیند بلع باز می شود و به غذا اجازه می دهد تا وارد معده شود. در مواقع دیگر، منقبض می ماند و از برگشت محتویات معده به مری جلوگیری می کند.

 

در نوزادان به دلایل مختلف این عضله نمی تواند عملکرد خود را انجام دهد و محتویات معده به سمت دهان می آید. به همین دلیل است که شیر و بزاق در مدت کوتاهی پس از شیر خوردن وارد دهان کودک می شود.

 

چگونه رفلاکس را در نوزادان درک کنیم؟

رفلاکس یک بیماری شایع است، به ویژه در نوزادان زیر ۳ ماه. پاسخ به این سوال که “ریفلاکس چه زمانی در نوزادان ناپدید می شود؟” ممکن است از نوزادی به نوزاد دیگر متفاوت باشد. در حالی که ریفلاکس در حدود ۴ ماه شدیدتر است، انتظار می رود که رفلاکس بین ۱۲ تا ۱۸ ماه کاملا برطرف شود. علائم رفلاکس در نوزادان بزرگتر از ۲۴ ماه نادر است و ممکن است به دلیل یک مشکل اساسی از بین نرود. در چنین شرایطی، مشورت خانواده با متخصص اطفال مفید خواهد بود.

وقوع رفلاکس در نوزادان ۲۴ ماهه و بالاتر ممکن است به دلیل علتی به نام بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) باشد. در حالی که تجربه رفلاکس برای نوزادان تازه متولد شده و ادامه آن تا ۱۸ ماه طبیعی است، GERD بیماری است که می تواند علائم جدی تری ایجاد کند.

 

علائم رفلاکس در نوزادان:

 

تف و استفراغ: دیدن بزاق در دهان نوزادان طبیعی است. با این حال، اگر این وضعیت شدید باشد و بعد از غذا در نوزادان بزرگتر از ۱۲ ماه رخ دهد، ممکن است نشان دهنده GERD باشد. تف کردن به طور معمول بدون درد است و هیچ گونه ناراحتی در کودک ایجاد نمی کند. تف کردن شدید ممکن است باعث درد کودک شود و باعث گریه نوزاد شود.

 

مشکل در بلع: اگر کودک در حین شیر خوردن احساس درد کند یا در بلعیدن مشکل داشته باشد، ممکن است از خوردن امتناع کند. علت درد در حین تغذیه ممکن است به دلیل آسیب بافتی ناشی از نشت محتویات اسیدی معده به مری باشد.

 

بی قراری در طول شیردهی: نوزادان مبتلا به بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) ممکن است در طول شیردهی یا غذا خوردن دچار بیقراری شوند. آسیب مری یا درد شکم به دلیل رفلاکس ممکن است باعث این وضعیت شود.

 

عبور گاز مخلوط با مایع: محتویات معده که هنگام آروغ زدن یا سکسکه در نوزادان وارد دهان می شود، یکی از علائم رایج رفلاکس است.

 

کاهش وزن: رفتارهایی مانند سوءتغذیه و استفراغ بیش از حد به دلیل رفلاکس یا ریفلاکس ممکن است باعث کاهش وزن یا عدم افزایش وزن کودک شود.

 

کشش به عقب: نوزادان می توانند سر خود را در حین یا بلافاصله پس از شیر دادن به عقب بکشند. این حرکت ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد یا ممکن است به دلیل احساس سوزش در شکم ناشی از ریفلاکس باشد.

 

سرفه های مکرر: محتوای اسیدی که از معده خارج می شود و به گلو می رسد ممکن است باعث سرفه در نوزاد شود. خروج محتویات معده به مجرای تنفسی در حین سرفه ممکن است باعث بیماری های سیستم تنفسی مانند ذات الریه شود.

 

بند آمدن و خفگی: خروج محتوا به مری ممکن است باعث احساس خفگی در کودک شود. وضعیت نامناسب نوزاد در هنگام شیر خوردن می تواند این وضعیت را بدتر کند.

 

احساس سوزش در قفسه سینه: از آنجایی که محتوای خروجی از معده به مری اسیدی است، می تواند به بافت مری آسیب برساند. در نتیجه این وضعیت، سوزش سر دل و احساس سوزش دردناک در قفسه سینه ممکن است رخ دهد. این وضعیت که شایع ترین علامت رفلاکس در کودکان و بزرگسالان است، ممکن است به راحتی در نوزادان قابل مشاهده نباشد.

 

وقفه مکرر خواب: نوزادان مبتلا به ریفلاکس ممکن است در طول شب مشکل خواب داشته باشند. خواب ممکن است به دلیل ناراحتی در معده قطع شود.

 

چه چیزی باعث رفلاکس در نوزادان می شود؟

اگرچه علت دقیق رفلاکس در نوزادان مشخص نشده است، عواملی وجود دارند که در ایجاد رفلاکس نقش دارند:

رشد ناقص اسفنکتر تحتانی مری: عضله دایره ای به نام اسفنکتر تحتانی مری که در قسمتی که مری به معده متصل می شود، در نوزادان به طور کامل رشد نکرده است. به همین دلیل، بلع و فرآیند طبیعی باز و بسته شدن را نمی توان به درستی توسط ماهیچه ای که رشد خود را کامل نکرده است انجام داد. این یک بیماری بسیار شایع در نوزادان است و معمولاً هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. با این حال، این واقعیت که این وضعیت به لایه پوشش دهنده سطح داخلی مری آسیب می رساند و باعث ایجاد عوارض می شود، شک به GERD را در نوزاد افزایش می دهد.

مری کوتاه یا باریک: ساختار باریک یا کوتاه مری ممکن است باعث شود محتوای اسیدی که از معده خارج می‌شود راحت‌تر به دهان بیاید و باعث شود که مری توسط اسید آسیب بیشتری ببیند.

رژیم غذایی: غذاهای موجود در رژیم غذایی نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند یا شروع به مصرف غذاهای کمکی می کنند ممکن است باعث رفلاکس شوند. گوجه فرنگی و مرکبات تشکیل اسید در معده را افزایش می دهند. شکلات، نعناع و غذاهای چرب باعث می شود ماهیچه ای که از مری به معده عبور می کند برای مدت طولانی تری باز بماند. مصرف این غذاها در رژیم غذایی خطر رفلاکس را در نوزاد افزایش می دهد.

تغذیه بیش از حد کودک: خوردن غذای بیش از حد به یکباره یا تغذیه بیش از حد مکرر می تواند منجر به رفلاکس شود. چه در دوران شیردهی و چه در شیردهی باید از تغذیه بیش از حد کودک جلوگیری کرد و در عوض باید به دفعات بیشتر و در وعده های معمولی تغذیه شود.

وضعیت قرارگیری کودک: موقعیت ثابت افقی کودک در حین و بعد از شیر خوردن، بازگشت محتویات معده را تسهیل می کند و باعث رفلاکس می شود. تغییر در وضعیت کودک در هنگام شیردهی یا غذا خوردن می تواند به کاهش رفلاکس کمک کند.

برای درمان رفلاکس در نوزادان، علائم مشاهده شده در نوزاد و علت رفلاکس دو عامل مهم هستند. رفلاکس در نوزادان معمولا بدون نیاز به درمان برطرف می شود. اگر رفلاکس عوارض جدی در نوزاد ایجاد نکند، علائم رفلاکس را می توان با چند پیشنهاد در حین تغذیه نوزاد کاهش داد. معاینه و درمان بیشتر ممکن است در مواردی مانند بدتر شدن افزایش وزن نوزاد، التهاب مری، امتناع از غذا خوردن، یا ابتلای نوزاد به آسم مزمن و رفلاکس مورد نیاز باشد. برای اصلاح ناهنجاری های ساختاری که باعث رفلاکس می شوند می توان از روش های جراحی استفاده کرد. برای خانواده هایی که متوجه عوارض مربوط به رفلاکس در نوزادان خود می شوند، مشورت با پزشک مفید خواهد بود.

بیشتربدانید:اعزام پزشک به منزل شبانه روزیاعزام پزشک شمال تهرانخدمات پزشکی در تهرانهزینه پزشک در منزل تهرانویزیت دکتر در منزلاعزام پزشک به منزل

چگونه رفلاکس را در نوزادان درمان کنیم؟

برای کاهش رفلاکس در نوزادان:

برای نوزادان مفید است که در وضعیت عمودی تغذیه شوند. توصیه می شود به نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند، با شیب اندکی، سرشان را بالا نگه دارند. نشستن نوزادان به مدت حدود ۳۰ دقیقه پس از شیر خوردن، به دلیل تأثیر جاذبه زمین، عبور غذا به معده را تسهیل می کند و از خروج آن از معده جلوگیری می کند.

هنگامی که نوزادان علائم رفلاکس را تجربه می کنند، ممکن است کوچک کردن اندازه وعده ها مفید باشد. برای نوزادانی که با شیشه شیر تغذیه می شوند، توصیه می شود شیشه را کمتر از حد معمول پر کنند و دفعات شیر ​​خوردن را افزایش دهند.

ماساژ برای از بین بردن گازهای باقی مانده در معده نوزادان نیز به آرامش کودک کمک می کند. به این ترتیب کودک احساس آرامش بیشتری می کند.

قرار دادن نوزادان به پشت نتایج مثبت بیشتری از نظر رفلاکس به همراه دارد. استفاده از بالشی به نام بالش رفلاکس برای نوزادان که با بالا نگه داشتن سر نوزاد در هنگام خواب رفلاکس را کاهش می دهد، به کودک احساس راحتی بیشتری نیز می کند.

تشخیص زودهنگام مهم است: علائم عفونت دستگاه ادراری در کودکان

علائم عفونت دستگاه ادراری در کودکان شایع ترین نوع عفونت بعد از عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی است. به طور کلی برای کودکان خردسال خطر ایجاد می کند. این خطر برای کلیه های هنوز در حال رشد کودک خطرناک است. در این مورد که تشخیص زودهنگام مهم است، تاخیر در تشخیص درمان را دشوار می کند و کودک را در معرض خطر بیماری هایی مانند نارسایی کلیه و فشار خون در سال های بعد قرار می دهد. عفونت ادراری که بعد از ۱ سالگی در کودکان ایجاد می شود، بیماری است که به راحتی قابل درمان است.

 

عفونت ادراری چیست؟

عفونت ادراری در کودکان زمانی رخ می دهد که دستگاه ادراری عفونی شده باشد. دستگاه ادراری به دو دسته پایین و فوقانی تقسیم می شود. عفونت در قسمت پایینی دستگاه ادراری شایع تر است.

 

علائم عفونت ادراری در کودکان چیست؟

عفونت دستگاه ادراری در کودکان زیر ۳ سال باعث بروز علائم زیر می شود:

  • سوزش،
  • اختلالات تغذیه ای،
  • تاخیر در رشد در عفونت های مکرر دستگاه ادراری،
  • بوی بد ادرار،
  • درد معده،
  • استفراغ،
  • گریه مداوم

 

 

عفونت دستگاه ادراری که کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد علائم زیر را در کودکان بزرگتر از ۳ سال ایجاد می کند:

  • سوزش،
  • اختلال تغذیه،
  • ادرار کدر،
  • ضعف،
  • نا آرام،
  • سوزش و درد هنگام ادرار کردن،
  • ناتوانی در آرامش کامل پس از ادرار کردن،
  • خون در ادرار،
  • درد معده،
  • استفراغ،
  • تکرر ادرار.

 

علل عفونت ادراری در کودکان چیست؟

علل متعددی برای عفونت ادراری در کودکان وجود دارد. عفونت هایی که علائم علامت دار و بدون علامت ایجاد می کنند معمولاً توسط باکتری ایجاد می شوند. این علائم بر اساس جنسیت متفاوت است. میزان عفونت ادراری در دختران ۳ درصد و در پسران ۱ درصد است. یکی از مهم ترین دلایل این است که باکتری های موجود در روده به سیستم ادراری می رسند. سایر علل عفونت ادراری عبارتند از بیماری سنگ کلیه، تخلیه ناکافی مثانه و دیسینرژی مثانه. دلایل دیگر به شرح زیر است:

  • کیست در کلیه ها،
  • بیماری های مادرزادی کلیه،
  • اختلالات ادراری،
  • یبوست،
  • فیوژن لبیال (چسبندگی دستگاه تناسلی در دختران)
  • پوست ختنه گاه،
  • سنگ های دستگاه ادراری،
  • رفلاکس وزیکوورترال

 

به این علائم توجه کنید!

علائم ناشی از عفونت ادراری بسته به سن بیمار و محل عفونت متفاوت است. علائمی مانند تب، ادرار دردناک، تاخیر در رشد، ضعف، بی قراری، اسهال، تغییر تکرر ادرار، ناتوانی در افزایش وزن، یبوست، استفراغ، درد شکم و ادرار بدبو نشان می دهد که ممکن است عفونت در دستگاه ادراری وجود داشته باشد. .

علائمی که در نوزادان جوان باید در نظر گرفته شود، از دست دادن اشتها، تب و بی قراری است . در کودکان بزرگتر علائمی مانند تکرر ادرار، سوزش و درد در هنگام ادرار قابل توجه است. اگر عفونت دستگاه ادراری تحتانی را درگیر کند، علائمی مانند تکرر ادرار، ادرار دردناک، بی اختیاری ادرار و درد در کشاله ران مشاهده می شود . در صورت عفونت کلیه ها، تب، درد کمر و پهلو، کاهش وزن، لرز و استفراغ مشاهده می شود. این افراد در معرض خطر بالای آسیب کلیه هستند. بنابراین، درمان باید در کودکان با این تشخیص به سرعت آغاز شود.

 

 

نمونه ادرار باید در نوزادان گرفته شود!

کودکانی که با علائم عفونت در مجاری ادراری به پزشک مراجعه می کنند، برای تشخیص، تحت کشت و آزمایش ادرار قرار می گیرند. هنگام گرفتن نمونه ادرار باید به نکاتی توجه کرد. اینها:

 

هنگام گرفتن نمونه ادرار در کودکان بزرگتر که آموزش توالت را به پایان رسانده اند، ناحیه پرینه باید با آب گرم تمیز شود و ادرار میانه باید جمع آوری شود.

در کودکان خردسال که نمی توانند ادرار خود را کنترل کنند، ناحیه تناسلی باید تمیز شود و سپس نمونه برداری قبل از نمونه برداری از مثانه انجام شود.

اگر نوزادان ادرار نمی کنند، ناحیه مورد نظر باید هر ۳۰ دقیقه تمیز شود و یک کیسه جدید قرار داده شود.

اگر کیسه های ادرار استریل نباشند و آلودگی میکروب ها از ناحیه تناسلی کودک به مثانه ممکن است باعث نتایج اشتباه شود. در صورت نیاز به کشت ادرار در نوزادانی که کنترل ادرار آنها ایجاد نشده است، باید با کاتتر ادراری وارد مثانه شود یا با سرنگ از ناحیه کشاله ران، نمونه ادرار گرفته شود.

 

چگونه عفونت ادراری در کودکان را تشخیص دهیم؟

سونوگرافی برای هر کودکی که عفونت مجاری ادراری دارد انجام می شود. با این روش که هیچ اثر تشعشعی ندارد، اطلاعات دقیقی در مورد اندازه کلیه، ضخامت بافت، شرایطی که مانع جریان ادرار می شود، ظرفیت مثانه، سنگ ها یا ساختارهای غیر طبیعی در دستگاه ادراری به دست می آید. روش دیگری که در تشخیص مورد استفاده قرار می گیرد، سینتی گرافی است که با تزریق داخل وریدی مواد هسته ای انجام می شود. با این روش می توان ناهنجاری هایی مانند تنگی و آسیب کلیه در اثر عفونت های ادراری را تشخیص داد. سینتی گرافی و/یا دفع ادرار در کودکان با یافته های غیرطبیعی سونوگرافی و عفونت های مکرر دستگاه ادراری انجام می شود. علاوه بر این، اوروفلومتری (تست جریان ادرار) در کودکان مبتلا به عفونت و اختلالات ادراری انجام می شود. کشت ادرار برای درمان آنتی بیوتیک برای عفونت های دستگاه ادراری در کودکان استفاده می شود.

 

عفونت ادراری در کودکان چگونه درمان می شود؟

« چه چیزی برای عفونت ادراری در کودکان مفید است ؟ درمان چگونه است؟ اگر تعجب می کنید، باید بدانید که روند درمان با کشت ادرار و آزمایشات آنالیز ادرار شروع می شود. با توجه به نتایج تجزیه و تحلیل، ممکن است داروهای مسکن و آنتی بیوتیک در درمان دارویی عفونت ادراری در کودکان تجویز شود. با آنتی بیوتیک، عفونت در عرض ۲ روز شروع به بهبود می کند. حمایت از درمان دارویی با نوشیدن مایعات فراوان و اطمینان از تکرر ادرار در طول روز بسیار مهم است. در طول فرآیند عفونت، کودک باید از غذاهای اسیدی مانند مرکبات، انار و گوجه فرنگی دوری کند. در این فرآیند باید به تمیزی دستگاه تناسلی کودک اهمیت داد. پارچه های نخی باید در لباس زیر ترجیح داده شوند. اگر عفونت با وجود درمان دارویی عود کرد، باید سونوگرافی دقیق انجام شود و علل زمینه ای بررسی شود.

 

در مورد عفونت ادراری در کودکان چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

عفونت ادراری در کودکان چگونه ایجاد می شود ؟ در این فرآیند چه مواردی را باید در نظر گرفت؟ اگر تعجب می کنید، می توانید به نکات زیر توجه کنید:

باید به کودک عادت دهید که آب کافی بنوشد.

قبل از ۲.۵ سالگی نباید به نوزاد خود آموزش ادرار بدهید و در حین تمرین نباید فشار وارد کنید.

شما باید نحوه تمیز کردن صحیح ناحیه تناسلی را به کودک خود آموزش دهید. تمیز کردن صحیح ناحیه تناسلی شامل پاک کردن جلو به پشت با دستمال توالت، سپس شستن ناحیه با آب و خشک کردن آن با دستمال کاغذی است.

باید مراقب باشید که به کودک خود عادت های منظم ادرار بدهید و از نگه داشتن ادرار برای مدت طولانی در مثانه جلوگیری کنید.

اگر دختر دارید باید از شلوارهای تنگ و پارچه های مصنوعی دوری کنید و پارچه های نخی را ترجیح دهید.

اگر پسر دارید، باید مطمئن شوید که او در اسرع وقت ختنه شده است.

قدامات احتیاطی در برابر سرماخوردگی نوزاد

وقتی زمستان است؛ والدین در مورد محافظت از نوزادان در برابر سرما حساس تر می شوند. بنابراین، دمای اتاق باید چقدر باشد، چگونه باید هنگام خواب لباس بپوشید، هنگام بیرون رفتن به چه نکاتی باید توجه کنید؟ حفاظت حرارتی یکی از مسائل مهم در مراقبت از نوزادان تازه متولد شده است. نوزادان تازه متولد شده قادر به حفظ دمای بدن برای مدت طولانی نیستند زیرا بافت چربی زیر جلدی هنوز به اندازه کافی ضخیم نشده است. هنگامی که برهنه یا در محیط های سرد رها می شود دمای بدن به راحتی کاهش می یابد. از سوی دیگر، از آنجایی که غدد عرق بالغ نیستند، در صورت گرم شدن بیش از حد، عدم توانایی در تعریق و دمای بدن به طور غیرقابل کنترلی افزایش می یابد.

 

 

دمای بدن نوزادان چقدر باید باشد؟ 

دمای بدن نوزاد تازه متولد شده اگر از زیر بغل اندازه گیری شود باید بین ۳۶.۵-۳۷.۵ درجه باشد. دمای اندازه گیری شده از گوش ممکن است ۰.۵-۱ درجه بالاتر از این باشد. در حالی که محیط بسیار گرم و خشک در خانه هایی با گرمایش مرکزی و عایق حرارتی معمولاً به نوزادان زمستانی فشار وارد می کند، اختلاف دمای بین اتاق ها می تواند در خانه های دارای اجاق گاز مشکل ساز باشد. دمای ایده آل در اتاق کودک ۲۲-۲۳ درجه است. اگر هوا به دلیل سیستم گرمایش مرکزی بیش از حد خشک است، نگه داشتن حوله مرطوب در اتاق کودک، خیس کردن آن در حین خشک شدن، مشکل را حل می کند. اما اگر احتقان بینی به دلیل خشکی رخ دهد، می توان بینی را با قطره نمک تمیز کرد. پوست کودک نیز تحت تأثیر خشکی قرار می گیرد. محصولاتی که پوست را خشک نمی کنند را می توان در حمام استفاده کرد و سپس با لوسیون مناسب یا روغن بچه مرطوب کرد.

 

هنگام خواب به نوزادان لباس ضخیم نپوشید

اتاق کودک باید اتاقی باشد که حتی در زمستان هم نور خورشید را دریافت کند و با بازکردن پنجره ها بتوان آن را تهویه کرد. خانه حتی در هوای سرد نیاز به تهویه دارد. در خانه هایی که اختلاف دما بین اتاق ها وجود دارد، باید چند لایه لباس به نوزاد بپوشانید که در صورت لزوم می توان آنها را جدا کرد و طبق تغییرات دما باید لایه ها را کم یا زیاد کرد. یک لباس بدن نخی که در تماس با پوست باشد و یک کت و شلوار پا در بالا به عنوان مناسب ترین لباس برای نوزاد تازه متولد شده توصیه می شود. بسته به دما، ضخامت کلی را می توان در بافت های مختلف از پنبه شانه شده تا مخملی انتخاب کرد. هنگام خواب نباید لباس ضخیم بپوشید و خود را با یک پتوی سبک اما گرم مانند پشم گوسفند یا یک لحاف سبک بپوشانید.

 

نوزادان را خیلی نزدیک بخاری قرار ندهید

قرار دادن نوزاد خیلی نزدیک به بخاری و زیر پوشش های سنگین اشکالاتی دارد. به خصوص در روزهای اول می تواند شرایطی مانند مشکل در بیدار شدن، ناتوانی در مکیدن و ضعف ایجاد کند. هنگامی که در زمستان نیاز به بیرون رفتن با کودک خود دارید، باید لباس هایی را انتخاب کنید که عایق بندی شده باشند و بتوانید از لباس های معمولی خانه استفاده کنید. حتماً باید کلاه بپوشید و در مواقعی که باد می‌وزد مطمئن شوید که گوش‌هایتان را بپوشاند. وسایلی که می توانند با کمربند به صندلی ماشین یا کالسکه متصل شوند و کودک را مانند یک پاکت بپیچند، در مواقعی که نیاز به گذراندن وقت در بیرون از منزل دارید، بسیار مفید هستند. اگر می خواهید در سرما و باد بمانید، استفاده از کرم های مناسب در نواحی در معرض صورت نوزاد برای کاهش تماس با سرما مفید است. لباس نوزاد را در ماشین درآورید یا ماشین نباید بیش از حد گرم شود.

بیشتربدانید؛دکتر در منزل شمال تهرانویزیت پزشک در منزل غرب تهرانتزریقات در منزل شمال شرقی تهرانتزریق در منزل غرب تهرانتزریق در منزل تهران

مراقب بیماری های زمستانی باشید

همه نوزادان در طی ۴-۶ هفته اول دچار نقص ایمنی هستند. به همین دلیل، به خصوص در فصل زمستان که عفونت شایع است، باید از جمعیت دور نگه داشته شود. از در آغوش گرفتن و تماس نزدیک به جز والدین و بستگان درجه یک در خانه باید خودداری شود. توجه به بهداشت دست بسیار مهم است. به یاد داشته باشید که نوزادان در ماه های زمستان به تفاوت دمای داخل و خارج از خانه حساس تر هستند و در محیط های شلوغ و بسته احتمال ابتلا به بیماری ها افزایش می یابد.

 

ممکن است نیاز به مکمل ویتامین D باشد

برای ساکنانی که از بیرون می آیند مهم است که قبل از مراقبت از نوزاد به بهداشت دست توجه ویژه ای داشته باشند، سیگار نکشند، هنگام بیماری در خانه ماسک بزنند و خانه را مرتباً تهویه کنند. در صورتی که مادران شیرده به بیماری های تنفسی مبتلا شوند، باید در دوران شیردهی از ماسک استفاده کنند و سعی کنند از تماس نزدیک با نوزاد خودداری کنند. در چنین دوره هایی، تغذیه با شیر مادر اهمیت پیدا می کند تا کودک بتواند از مصونیت مادر بهره مند شود. همچنین لازم به یادآوری است که عفونت های دستگاه تنفسی از طریق شیر قابل انتقال نیستند. موضوع دیگری که باید برای نوزادانی که در زمستان به دنیا می آیند در نظر گرفت، حمایت از ویتامین D است. از آنجایی که نور خورشید مهمترین منبع ویتامین D است، باید مراقب مکمل ویتامین D برای نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، به ویژه در ماه هایی که برای مدت طولانی نمی توان نور خورشید را دید.