پرستاری بیماران ICU

پرستاری بیماران ICU؛ مراقبت از بیمار در منزل

مراقبت از بیمار در منزل عبارت است از ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی مورد نیاز بیمار و خانواده وی در منزل. ارائه خدمات بهداشتی، مراقبتی و آموزشی به افراد در فرآیند تشخیص و مراقبت های پس از درمان، پیگیری یک بیماری مزمن و در فرآیندهای ارائه خدمات پیشگیرانه بهداشتی و معاینه بدون هیچ گونه مشکل بهداشتی مزایای زیادی دارد. . به همین دلیل است که مراقبت در منزل برای بیماری های حاد یا مزمن رایج شده است.

امروزه با پیشرفت‌های پزشکی، تمایل بیماران و بستگانشان به ماندن در خانه، ترجیح مراقبت طولانی‌مدت را به مراقبت در منزل تغییر داده است، زیرا بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن شروع به زندگی طولانی‌تر و مبتلایان به بیماری‌های حاد ترخیص کرده‌اند. از موسسات درمانی زودتر این واقعیت که تجهیزات پزشکی قابل حمل و نصب آسان شده اند و پیشرفت در فناوری ارتباطات باعث شده است تا خدمات بهداشتی و مراقبتی که قبلاً در منزل امکان پذیر نبود بدون به خطر انداختن ایمنی بیمار ارائه شود.

 

با مراقبت از بیمار در منزل چه خدماتی می توانید دریافت کنید؟

خدمات مراقبت در منزل دارای طیف گسترده و متنوعی از خدمات برای رفع تمام نیازهای افراد است. این امر مستلزم یک کار گروهی منظم است، زیرا مستلزم بررسی فرد و خانواده او با تمام ابعاد فیزیکی، عاطفی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی است. بسته به وضعیت سلامتی و نیازهای مراقبتی فرد، گروه های مختلف حرفه ای مانند پزشکان، پرستاران، مراقبین، روانشناسان، فیزیوتراپیست ها، متخصصان تغذیه می توانند در فرآیند مراقبت شرکت کنند. در عین حال خدمات آزمایشگاهی، خدمات تصویربرداری، تجهیزات پزشکی، مواد مصرفی و دارو ارائه می شود.

بیشتربدانید:پرستاری در منزل شمال تهرانسونداژ در منزلسونداژ در منزل شمال تهرانتعویض سوند در منزل تهرانهزینه تعویض سوند در منزل

مزایای مراقبت در منزل چیست؟

برخلاف مدل‌های مراقبت مبتنی بر نهاد مانند اقامت در بیمارستان، مراقبت از بیمار در منزل از افراد در محیطی که در آن زندگی می‌کنند حمایت می‌کند و به آنها کمک می‌کند تا با زندگی اجتماعی سازگار شوند و با جامعه‌ای که عضوی از آن هستند ادغام شوند. با ارائه خدمات مراقبت در منزل توسط کارکنان واجد شرایط، مراقبت از بیمار بدون تحمیل بار اعضای خانواده انجام می شود. این موضوع به ویژه برای جلوگیری از موقعیت های منفی خانوادگی که می تواند با فرسودگی شغلی پس از مراقبت تجربه شود، اهمیت دارد.

یکی از مهم ترین کمک های مراقبت در منزل، دسترسی فرد به خدمات بهداشتی در خانه خود و ارائه مراقبت است. این خدمات بدون وقفه و صرفه جویی در زمان، فرصتی برای افزایش کیفیت زندگی را فراهم می کند.

مراقبت در منزل آزادی بیشتری را ارائه می دهد، به ویژه برای افرادی که به دلیل بیماری مزمن خود به مراقبت های بهداشتی طولانی مدت یا مادام العمر نیاز دارند، زیرا همه خدمات به طور خاص برای فرد طراحی شده است. مراقبت از زمانی شروع می‌شود که فرد از خواب بیدار می‌شود، فرد در زمانی که می‌خواهد حمام می‌کند و اقدامات بر اساس ساعاتی که فرد ترجیح می‌دهد برنامه‌ریزی می‌شود.

ممکن است بتوان با مراقبت در منزل به بیمارانی که در دوران نقاهت هستند یا تحت درمان حاد هستند، راحتی بیشتری ارائه داد. اول از همه، فرد در خانه خودش، در تختش، در کنار خانواده اش مراقبت می شود. در خدمات مراقبت در منزل که توسط شرکت های خصوصی به صورت شیفتی ارائه می شود، یک بیمار و یک پرسنل از آن مراقبت می کنند. علاوه بر این، بیمار و خانواده‌اش می‌توانند پرسنلی را که در منزل خدمت می‌کنند از طریق شرکت‌های مراقبت در منزل انتخاب و تغییر دهند.

از دیگر مزایای مراقبت در منزل این است که خطر عفونت که در موسسات درمانی دیده می شود، این خطر در ترکیه ۱۵ درصد اندازه گیری می شود، در خانه نیست و حریم خصوصی بیمار در زمانی که در خانه است محافظت می شود.

 

آیا مقررات قانونی در مورد مراقبت از بیمار در منزل وجود دارد؟

در آیین نامه ارائه خدمات مراقبت در منزل که در لازم الاجرا شد و توسط وزارت بهداشت ابلاغ شد، خدمات مراقبت در منزل به عنوان «ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی و پیگیری توسط تیم مراقبت بهداشتی به افراد بیمار» تعریف شد. در محیطی که با خانواده خود زندگی می کنند، مطابق با توصیه پزشکان». با این آیین نامه، شرکت های خصوصی پس از طی مراحل صدور مجوز، شروع به ارائه خدمات مراقبت در منزل کردند.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت واحدهای بهداشت خانگی را زیر نظر موسسات خود تاسیس کرده و بخشنامه خدمات سلامت در منزل نیز به منظور تنظیم عملکرد این واحدها منتشر شده است. بر اساس این بخشنامه وظیفه واحد خدمات بهداشتی درمانی در منزل ارائه خدمات معاینه، معاینه، درمان، مراقبت های پزشکی و بهبود در محیط منزل فرد در چارچوب تشخیص و درمان برنامه ریزی شده جهت کمک به آماده سازی گزارش استفاده از وسایل و مواد پزشکی برای کمک به بیمار و خانواده وی در بیماری و مراقبت شامل ارائه خدماتی مانند اطلاع رسانی در مورد فرآیندهای بیماری، آموزش و مشاوره در زمینه استفاده از وسایل و تجهیزات پزشکی که نیاز به منزل دارند.

 

چه کسانی می توانند از مراقبت در منزل بهره مند شوند؟

با روش های مراقبت در منزل، خدمات بهداشتی منظم و واجد شرایط توسط یک تیم مراقبت های بهداشتی متخصص در محیط خانه به بیمارانی که مبتلا به بیماری های مزمن مانند سالمندان، بستری، معلولان، کسانی که به مراقبت های بعد از عمل نیاز دارند و بیماران سرطانی تشخیص داده شده اند، ارائه می شود. هدف آن تامین مصالح و خدمات لازم برای ادامه در حداکثر آسایش و آسایش است.

بیشتربدانید:تزریقات در منزل شمال شرق تهرانتزریقات نیاوراناعزام پزشک به منزل شبانه روزی

برای مراقبت از بیمار در منزل باید از چه کسی خدمات دریافت کنید؟

امروزه راه حل های مختلفی برای کسانی که می خواهند خدمات مراقبت در منزل را دریافت کنند وجود دارد. در بین گزینه های جایگزین، از نظر ایمنی و کیفیت مهم است که شرکت های دارای «گواهی انطباق ارائه خدمات مراقبت در منزل» صادره از وزارت بهداشت، یعنی شرکت های دارای مجوز مراقبت در منزل در اولویت هستند. شرکت هایی که دارای مجوز مراقبت در منزل هستند باید از مقررات پیروی کنند و تحت نظارت وزارت بهداشت باشند.

 

آیا مراقبت از بیمار در منزل باعث تسریع روند بهبودی می شود؟

خانه جایی است که فرد احساس راحتی می کند. به ویژه در مطالعاتی که در خارج از کشور انجام شده است، می بینیم که آسایش محیط خانه و مزایای روانی حضور اعضای خانواده به بهبودی بیمار کمک می کند. بسیاری از مردم فکر می کنند که روند بهبودی از روزی که از بیمارستان مرخص می شوند شروع می شود و این تغییر روانی از تغییرات فیزیولوژیکی حمایت می کند.

مجدداً در مطالعات انجام شده در خارج از کشور، انزوای اجتماعی، خستگی عاطفی و علائم تنهایی در افرادی که به مدت طولانی در مراکز درمانی بستری بودند مشاهده شد و خدمات راهنمایی برای این افراد آغاز شد. در ترکیه، اگرچه مطالعات زیادی در مورد این موضوع انجام نشده است، اما از تحقیقات انجام شده است که مردم ترجیح می دهند خدمات بهداشتی و مراقبتی طولانی مدت در خانه دریافت کنند. به عنوان مثال در مطالعه آکسایان و سایمت مشخص شد که ۱/۶۳ درصد از سالمندان مراقبت در منزل را ترجیح می دهند و ۵/۸۶ درصد از آنها حضور در کنار اعضای خانواده را دلیل انتخاب مراقبت در منزل می دانند.

مراقبت در منزل از بیمار COPD

چگونه از بیمار COPD در خانه مراقبت کنیم؟

COPD (بیماری مزمن انسدادی ریه) یک بیماری مزمن و پیشرونده ریوی است که در نتیجه التهاب برونش ها و تنگ شدن راه هوایی بیمار ایجاد می شود. هدف اصلی در درمان بیماری COPD؛ کاهش یا جلوگیری از التهاب ناشی از تنگ شدن مجاری هوایی است.

 

با پیشرفت بیماری باعث افزایش التهاب در دستگاه تنفسی و مسدود شدن مسیرهای کیسه های هوایی می شود. در نتیجه بیمار دچار شکایاتی مانند تنگی نفس می شود که از علائم COPD است و همچنین سرفه شدید، افزایش خلط و خس خس سینه.

 

چه چیزی باعث COPD می شود؟

COPD در بین مرگ و میر ناشی از بیماری ها رتبه چهارم را در جهان دارد. اگرچه انواعی از بیماری COPD وجود دارد که به طور خفیف تحت تأثیر قرار می گیرند، انواعی نیز وجود دارند که در یک دوره شدید پیشرفت می کنند و نیاز به مراقبت های ویژه دارند. اعتیاد به سیگار علت اصلی COPD است. از علل شایع سیگار کشیدن، عاداتی مانند تنباکو، قلیان، سیگار برگ و پیپ است که حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی سمی است.

 

برخی عوامل محیطی و ژنتیکی نیز در بروز این بیماری موثر هستند. استنشاق گرد و غبار آلی- معدنی، دود و گازهای مختلف (معدن، فلز، چوب، کاغذسازی، سیمان، غلات و نساجی و غیره)، مواد شیمیایی و گرمایش یا پخت و پز در منازل با تهویه نامناسب در کشورمان، به ویژه در میان افراد غیر سیگاری. سوزاندن بوته ها، شاخه ها، چوب و قرار گرفتن در معرض دود آنها می تواند باعث آلودگی هوای داخل خانه و COPD شود.

 

مراقبت در منزل از یک بیمار COPD

COPD یک بیماری دشوار و چالش برانگیز برای بیمار و اعضای خانواده آنها است. فرآیندهای مراقبت در منزل از بیمار COPD باید با دانستن این موضوع که در زندگی روزمره حیاتی است انجام شود و در صورت لزوم از مراقبت های حرفه ای در منزل / پشتیبانی پرستاری در منزل استفاده شود.

 

  • اجتناب از عفونت

در حالی که عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی در افراد سالم خیلی مهم تلقی نمی شود، عفونت در بیماران COPD گاهی اوقات می تواند پیشرفت کند و با ایجاد بیماری های مختلف باعث ایجاد بیماری های تهدید کننده زندگی شود. به همین دلیل برای جلوگیری از عفونت در حین مراقبت در منزل از بیمار COPD باید از تماس با افرادی که عفونت دارند جلوگیری شود. در صورت تب، تغییر شکل و رنگ خلط، خستگی و گرفتگی قفسه سینه که غیر از شکایت بیمار COPD ناشی از بیماری ایجاد می شود، بستگان خانواده بدون اتلاف وقت با پزشک تماس گرفته و در صورت نیاز به مراکز درمانی مراجعه کنند.

 

  • مدیریت دارو

در درمان‌های مراقبت خانگی بیماران COPD، آموزش‌هایی در مورد استفاده از داروها، مقدار دوز، عوارض جانبی و زمان‌بندی صحیح توسط پرستاران ارائه می‌شود. پیشرفت و حفظ این برنامه به منظور کاهش و کنترل علائم COPD مهم است. عوارض جانبی داروها مانند تپش قلب، عصبی بودن، بدخلقی و بی خوابی ممکن است در طول دوره سازگاری پس از شروع داروها در بیماران COPD دیده شود. در این مرحله باید با پزشک مشورت کرد. هدف شما از درمان؛ نباید فراموش کرد که تلاش هایی برای پیشرفت با گام های سالم و افزایش کیفیت زندگی بیماران COPD وجود دارد.

 

  • اکسیژن درمانی در منزل

اکسیژن درمانی روشی برای آرام کردن تنفس بیماران COPD است. از آنجایی که پشتیبانی اکسیژن با توجه به سیر و شدت بیماری می تواند به اشکال مختلف باشد، باید با نظر پزشک یک سیستم سیار در منزل نصب شود. مانند مدیریت دارو، سطح سرعت جریان و اثرات منفی احتمالی توسط پرستار یا نماینده شرکت در تجویز اکسیژن درمانی به بیمار COPD توضیح داده می شود. از آنجایی که می تواند خطرناک باشد، نباید در نزدیکی سیلندر اکسیژن آتش روشن کرد و نباید از سیگار کشیدن استفاده کرد. تعمیر و نگهداری دستگاه اکسیژن باید به طور مرتب توسط شرکت خریداری کننده آن انجام شود.

 

  • تمرینات تنفسی

بارزترین ویژگی بیماری COPD تنفس سریع، کوتاه و ناکافی بیماران است. برای تنظیم تنفس بیمار باید هر روز تمرینات تنفسی انجام دهد. برای این منظور، تمرینات ارائه شده توسط درمانگر تنفسی باید توسط اعضای خانواده یاد گرفته و برای بیمار COPD اعمال شود.

 

  • تغذیه بیماران COPD

کاهش وزن ممکن است در بیماران مبتلا به COPD رخ دهد. این ممکن است به دلیل کاهش وزن، سوء تغذیه، کاهش حس چشایی و بویایی و مشکلات گوارشی باشد. باید غذاهای ساده و انرژی زا برای بیمار تهیه کرد و با تمرینات تنفسی که قبل از غذا انجام می شود به بیمار استراحت داد. به بیماران COPD باید غذاهای کوچک، پوره یا مایع داده شود که هضم آسان‌تری دارند. در غیر این صورت، گاز و مشکلات گوارشی ممکن است با آنها مواجه شود، زیرا آنها هوا را راحت تر می بلعند.

 

  • حرکت و راه رفتن در بیماران COPD

حرکت در بیماران COPD در درجه اول باید با مراقبت شخصی و پانسمان در خانه انجام شود. پیاده روی های کوتاه باید برنامه ریزی شود. ممکن است در طول راه رفتن نیاز به پشتیبانی اکسیژن باشد. بنابراین تا زمانی که بیمار نتواند تمرینات تنفسی و پیاده روی را با هم انجام دهد، باید به عنوان یک فعالیت داخل خانه انجام شود.

 

  • مشکلات خواب بیماران COPD

خواب بیماران COPD نامنظم و بی کیفیت است. مشکلات تنفسی در هنگام خواب، سرفه و خس خس سینه و همچنین اثرات داروها می تواند بر خواب تأثیر منفی بگذارد. برای کاهش عوارض باید از داروهای ضد احتقان بینی توصیه شده توسط پزشک استفاده شود و تنفس تا حد امکان آرام شود.

 

  • کار و زندگی اجتماعی

سبک زندگی بیماران COPD پس از بیماری به طور قابل توجهی متفاوت است. اکثر افراد می توانند به شغل خود پایان دهند. دوری از محیط اجتماعی و مشکلات روانی مرتبط ممکن است رخ دهد. به همین دلیل، بیمار مبتلا به COPD را باید با انجام مشاغل مختلف (نقاشی، خیاطی، مهارت دستی) حتی در خانه حفظ کرد.

 

عوامل تاثیر منفی بر بیماران COPD در خانه

محرک هایی وجود دارد که شکایات بیمار COPD را در خانه افزایش می دهد و اغلب در زندگی روزمره به آنها فکر نمی شود.

 

۱- سیگار کشیدن

اعتیاد به سیگار اولین دلیلی است که بسیاری از بیماران COPD به COPD مبتلا هستند. بنابراین، اولین چیزی که در طول مراقبت در منزل حذف می شود، سیگار کشیدن است. برخی از بیماران COPD حتی اگر بیماری آنها پیشرفت کند هنوز نمی توانند سیگار را ترک کنند و شکایات زیادی را با هم تجربه می کنند. مهم است که سیگار توسط اعضای خانواده کنترل شود و با ترک آن حمایت شود. ادامه سیگار خطر مرگ بیمار را افزایش می دهد.

 

۲- سیستم های تهویه مطبوع

گرد و غبار و مواد مختلف موجود در دستگاه های تهویه مطبوع که گرمایش و سرمایش خانه را فراهم می کنند می توانند شکایات COPD را بدون اینکه متوجه شوند افزایش دهند. نگهداری منظم سیستم های تهویه مطبوع و تعویض فیلترهای هوا بسیار مهم است.

 

۳- گرد و غبار خانه، فرش

فرش و موکت یکی از مواردی است که بیشترین گرد و غبار را در خانه به خود جذب می کند. در صورت امکان، فرش ها باید در خانه ای که بیمار COPD زندگی می کند، برداشته شود، در نظافت خانه باید دقت بیشتری شود و گرد و غبار باید در فواصل زمانی مکرر حذف شود.

 

۴- مواد نظافتی

عوامل پاک کننده می توانند باعث ایجاد تب در راه های هوایی شوند که توسط COPD تحریک می شوند و باعث سرفه بیشتر و سایر شکایات می شوند. به ویژه باید به مواد سفید کننده و پاک کننده با محتویات مشابه توجه کرد و از موادی مانند صابون و سرکه که ممکن است حاوی محتویات سالم باشد استفاده شود.

 

۵- منابع گرمایشی

به جز کسانی که گرمایش خود را با گاز طبیعی یا گرمایش مرکزی تامین می‌کنند، شکایاتی که ممکن است ناشی از گاز و گرما در خانه‌هایی باشد که با اجاق گاز یا شومینه گرم می‌شوند، ممکن است بیماران COPD را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد.

 

۶- محیط های مرطوب

داشتن محیط های مرطوب در خانه، بیماران COPD را بسیار بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد. کنترل و تهویه مناطق مرطوب که باعث رطوبت می شوند، به ویژه سطوح حمام-آشپزخانه مهم است. در غیر این صورت، زمانی که کپک و باکتری ایجاد شده در اثر رطوبت افزایش می یابد، باعث ایجاد مزاحمت برای بیمار COPD می شود.

 

۷- حساسیت های حیوانی

موهای حیوانات و آلرژن های موجود در آنها حملات سرفه بیماران COPD را افزایش داده و بر تنفس آنها تأثیر می گذارد. به همین دلیل اگر حیوانات خانگی در خانه نگهداری می شوند باید در فواصل زمانی کوتاه تمیز شوند و از تماس نزدیک خودداری شود.

بیشتربدانید:نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزلپرستاری در منزلسونداژ در منزلسرم تراپیخدمات پرستاری در منزل تهران

 

۸- محصولات بدن

محصولات بدن، مانند مواد پاک کننده، می توانند بیمار COPD را بسیار ناراحت کننده تر کنند. بنابراین تا حد امکان باید از محصولات طبیعی استفاده کرد.

مراقبت از سکته مغزی

سکته مغزی چیست؟ سکته مغزی چیست؟

سکته مغزی که در جامعه بسیار شایع است، بیماری است که به دلیل کندی یا توقف جریان خون به مغز در نتیجه انسداد عروق مغز رخ می دهد. اگرچه بیماری سکته مغزی معمولاً به عنوان فلج تعریف می شود، اما هر سکته مغزی در نتیجه عدم جریان خون به مغز رخ نمی دهد. بیماری هایی مانند فلج اطفال و فلج صورت در دسته دیگری بررسی می شوند.

 

انواع سکته مغزی چیست؟

انواع سکته مغزی در دو عنوان جداگانه گروه بندی می شوند.

سکته مغزی ایسکمیک (انسدادی): در نتیجه انسداد پیشرونده به دلیل باریک شدن رگ ها یا در نتیجه لخته هایی که از قلب خارج شده اند یا تکه هایی از پلاک های عروق بزرگ رخ می دهد و رگ های منتهی به مغز را مسدود می کند. با انسداد این عروق تغذیه کننده مغز، جریان خون قطع می شود و این ناحیه مغز شروع به مردن می کند. اگر بیش از ۵ دقیقه طول بکشد، آسیب دائمی و جدی در این ناحیه ایجاد می شود. فلج ایسکمیک، که ۸۵ درصد از بیماری های سکته مغزی را تشکیل می دهد، ممکن است دو علت داشته باشد. یکی از این موارد این است که لخته ایجاد شده در حفره های قلب در نتیجه اختلال ریتم قلب و عملکرد نامنظم ماهیچه های قلب به مغز می رود و به لخته خون در مغز تبدیل می شود و باعث انسداد می شود.

سکته مغزی هموراژیک: سکته هموراژیک زمانی رخ می دهد که رگ های مغز پاره شوند و باعث خونریزی شوند. این نوع سکته که بیشتر به دلیل فشار خون بالا است در ۱۵ درصد از افراد جامعه دیده می شود.

 

علل سکته مغزی چیست؟

خطر سکته مغزی که به طور کلی با افزایش سن افزایش می یابد، در بیماران مبتلا به فشار خون بالا حتی بیشتر می شود. کلسترول بالا، دیابت، تغییرات ناگهانی دمایی که بر فشار خون تأثیر می گذارد، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، سیگار کشیدن بیش از حد، پرخوری و استرس بیش از حد را می توان از دلایل سکته مغزی برشمرد.

 

علائم سکته مغزی چیست؟

علائم فلج ممکن است به صورت از دست دادن حس و حرکت در پا، بازو یا بخشی از صورت ظاهر شود، یا ممکن است به طرق مختلف رخ دهد. اگر علائم سکته مغزی یا سکته مغزی زود تشخیص داده شوند، روند درمان بسیار آسان تر می شود.

 

بی حسی در صورت، بازوها و پاها گاهی به صورت یک طرفه و گاهی دو طرفه

از دست دادن یا کاهش بینایی در یک یا هر دو چشم

مشکل در بلع

اختلال گفتار و مشکل در صحبت کردن

از دست دادن تعادل، سرگیجه و زمین خوردن ناگهانی

سردردهای شدید غیر قابل توضیح

سفتی عضلات و دردهای عضلانی

داشتن مشکل در کنترل روده

مشکل داشتن در فعالیت های روزمره

 

سکته مغزی چگونه تشخیص داده می شود؟

توموگرافی مغز، معاینه عصبی و آزمایش خون از جمله مداخلات اورژانسی هستند که باید انجام شوند.

 

چه عواملی خطر سکته و فلج را افزایش می دهد؟

سکته مغزی که در مردان شایع تر است نیز بسته به سن متفاوت است. فلج ممکن است در هر سنی رخ دهد، اما خطر انسداد عروق در سنین بالاتر بیشتر است. ویژگی های ژنتیکی، فشار خون بالا، دیابت، سیگار کشیدن و اضافه وزن از جمله عواملی هستند که خطر سکته را افزایش می دهند.

 

 

بیشتربدانید؛دکتر در منزل شمال تهرانویزیت پزشک در منزل غرب تهرانتزریقات در منزل شمال شرقی تهرانتزریق در منزل غرب تهرانتزریق در منزل تهران

 

چه زمانی باید به فکر جایگزینی برای مراقبت در منزل باشید؟بستگانی که از بیمار فلج مراقبت می کنند ممکن است در مرحله ای که نیاز بیمار به مراقبت در ۲۴ ساعت شبانه روز ادامه دارد یا زمانی که بهبود مورد انتظار در عملکرد تنفس، بلع و گفتار رخ نمی دهد، جایگزین های مراقبت در منزل را در نظر بگیرند.