تزریقات در تهران

تزریقات در تهران

تزریق زیر جلدی چیست؟

تزریق زیر جلدی تزریقی است که بین لایه چربی که بین پوست و عضله قرار دارد تزریق می شود. تزریق زیر جلدی برای تزریق دوزهای کوچک و انواع خاصی از داروها استفاده می شود.

 

در مورد سرنگ چه چیزی باید بدانم؟

یک سرنگ دارای ۳ قسمت است: سوزن، بشکه و پیستون. سوزن وارد پوست شما می شود. سیلندر حاوی دارو است و مانند یک خط کش دارای نشانه هایی است. علامت گذاری ها نشان دهنده میلی متر (mL) هستند. پیستون برای فشار دادن دارو به داخل و خارج از سرنگ استفاده می شود.

 

سرنگ انسولین: ظرفیت ۱ میلی لیتر دارو را دارند. علامت گذاری سرنگ از ۱۰ تا ۱۰۰ است. علامت ۱۰۰ برابر با ۱ میلی لیتر است. علامت ۵۰ برابر با ۱/۲ میلی لیتر است.

سرنگ توبرکولین: این سرنگ دارای ظرفیت ۱ میلی لیتر دارو می باشد. سوزن آن کمی بلندتر از سرنگ انسولین است. این سرنگ هر ۰.۱ میلی لیتر علامت دارد.

 

تزریق زیر جلدی

کجا می توانم تزریق زیر جلدی انجام دهم؟

موارد زیر مناطقی هستند که می توانید تزریق زیر جلدی انجام دهید:

در شکم: شکم را باز کنید. شما می توانید در نواحی زیر تزریق کنید: زیر کمر و بالای لگن و در پهلو حدود ۲ اینچ از ناف. از ناف دوری کنید.

روی ران: تمام ساق پا را باز کنید. ناحیه بین زانو و لگن و سمت بیرونی ران را پیدا کنید. به آرامی ۱-۲ اینچ از پوست را بین انگشتان خود بگیرید.

پایین کمر: پشت خود را از کمر تا بالای باسن خالی کنید. خطی را تصور کنید که در پشت شما کمی بالاتر از شکاف باسن شما قرار دارد. تزریق را می توان در زیر کمر و بالای این خط انجام داد. تزریق را در وسط بین ستون فقرات و کنار پشت خود انجام دهید.

بازو: بازو را تا شانه برهنه کنید. از فردی بخواهید که پایه تزریق را در حالی که دستش روی لگنش باشد قرار دهد. به پهلو و کمی هم به پشت سر فرد بایستید. ناحیه بین آرنج و شانه را پیدا کنید. به آرامی پوست پشت بازو را بین شست و ۲ انگشت اول بگیرید. شما باید بتوانید ۱ تا ۲ اینچ از پوست را نگه دارید.

بیشتربدانید:تزریقات در منزل شمال شرق تهرانتزریقات در منزل زعفرانیهتزریقات در منزل ولنجک 

چگونه بهترین محل تزریق زیر جلدی را انتخاب کنم؟

محل تزریق را پیگیری کنید: فهرستی از مکان هایی که می توانید استفاده کنید تهیه کنید. تاریخ، زمان و مکان هر تزریق را یادداشت کنید.

محل تزریق را تغییر دهید: مهم است که در هر بار تزریق از نواحی مختلف استفاده کنید. این کار از ایجاد اسکار و تغییرات پوستی جلوگیری می کند. مناطقی که در آن تزریق انجام می شود باید حداقل ۱ اینچ از یکدیگر فاصله داشته باشند. در صورت نیاز به تزریق در ناحیه خاصی با پزشک خود مشورت کنید.

 

برای تزریق زیر جلدی به چه چیزهایی نیاز دارم؟

یک دستمال الکلی

یک گاز استریل ۲×۲ اینچی مربعی

یک سوزن و سرنگ جدید با اندازه مناسب

دستکش یکبار مصرف

تزریق زیر جلدی را می توان با زاویه ۹۰ یا ۴۵ درجه انجام داد. اگر ۲ اینچ پوست دارید که بین انگشتان بزرگ و انگشت اول (شاخص) خود بچسبید، از زاویه ۹۰ درجه استفاده کنید. اگر فقط می توانید ۱ اینچ از پوست را بگیرید، از زاویه ۴۵ درجه استفاده کنید.

دستمال مرطوب الکلی را باز کنید: ناحیه تزریق را تمیز کنید. بگذارید منطقه خشک شود. تا زمانی که تزریق را انجام نداده اید، آن ناحیه را لمس نکنید.

سوزن را آماده کنید: با دست نوشتن سرنگ را بگیرید و با دست دیگر درپوش را بکشید. سرنگ را بین انگشت شست و سبابه خود قرار دهید. بگذارید لوله سرنگ روی انگشت دوم شما قرار گیرد.

پوست را بگیرید: با دست دیگر پوست را بگیرید.

سوزن را داخل پوست فرو کنید: لوله سرنگ را محکم نگه دارید و از مچ دست خود برای تزریق سوزن به پوست استفاده کنید. هنگامی که سوزن کاملاً داخل شد، پیستون را به سمت پایین فشار دهید تا دارو اعمال شود.

سوزن را بیرون بکشید: سوزن را با همان زاویه ای که وارد شده است بیرون بکشید. ناحیه مورد نظر را با احتیاط با گاز پاک کنید.

 

چگونه سرنگ ها و سوزن های استفاده شده را دور بریزیم؟

مهم است که سوزن ها و سرنگ ها را به درستی دور بریزید. سوزن ها را در سطل زباله نیندازید. ممکن است برای دور انداختن سرنگ‌ها و سوزن‌های استفاده شده، یک ظرف پلاستیکی سخت ساخته شده دریافت کنید. شما همچنین می توانید از یک بطری نوشابه یا بطری پلاستیکی دیگر با درپوش پیچ استفاده کنید. مطمئن شوید که هر دو سوزن و سرنگ به راحتی در ظرف قرار می گیرند و نمی توانند از کناره های ظرف خارج شوند. با پزشک یا داروساز خود در مورد الزامات دولتی یا محلی برای دور انداختن سرنگ ها و سوزن های استفاده شده مشورت کنید.

 

خطرات تزریق زیر جلدی چیست؟

ممکن است دچار عفونت شوید، یا سوزن ممکن است به پوست شما نفوذ کند یا به عصب برخورد کند. ممکن است در اثر تزریق زیر جلدی، اسکار، برآمدگی یا گودی روی پوست خود داشته باشید.بهتر است این کار را به پرستاران متخصص ما در مهراوران نوین بسپارید. کافیست به شماره های ما تماس بگیرید.

 

چه زمانی باید با پزشک تماس بگیرم؟

پس از تزریق، تب، عطسه یا سرفه دارید.

در ناحیه ای که واکسن تزریق شده، توده، تورم یا کبودی دارید و از بین نمی رود.

در مورد نحوه تزریق سوال دارید.

 

چه زمانی باید توجه فوری را جلب کنم؟

بعد از تزریق واکسن، راش یا خارش ایجاد می شود.

پس از تزریق، تنگی نفس دارید

پس از تزریق، دهان، لب ها یا صورت متورم می شود.

 

توافقات در مورد مراقبت از شما:

شما حق دارید به برنامه ریزی مراقبت های مورد نیاز  خود کمک کنید. هرچه می توانید در مورد وضعیت خود و نحوه درمان آن بیاموزید. گزینه های درمانی خود را با پزشکان خود در میان بگذارید تا در مورد مراقبتی که می خواهید دریافت کنید تصمیم بگیرید. شما همیشه حق دارید از درمان خودداری کنید. این اطلاعات فقط برای خواندن است. هدف آن ارائه توصیه های پزشکی در مورد بیماری ها یا درمان ها نیست. قبل از مصرف هر گونه رژیم پزشکی با پزشک، پرستار یا داروساز خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که آیا برای شما بی خطر و موثر است یا خیر.

بیشتر بدانید: نگهداری از سالمند در تجریش ، نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزلتجهیزات پزشکی شبانه روزی شرق تهران

اطلاعات بیشتر

همیشه با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید تا اطمینان حاصل شود که اطلاعات نمایش داده شده در این صفحه برای شرایط شخصی شما اعمال می شود.

روش قرار دادن سرم در منزل چگونه است؟

این فرآیند تزریق برنامه های سرمی مورد نیاز در طول درمان یک بیماری به طور مستقیم به داخل ورید از طریق یک کاتتر داخل وریدی (IV) است.

روش های قرار دادن سرم که اغلب برای بیماران بستری در بیمارستان اعمال می شود، مطابق با تجویز پزشک در بیماران سرپایی یا خانگی نیز انجام می شود.

 

وقتی احساس بیماری می کنیم، حوصله خوردن چیزی نداریم، حتی غذا. در این مواقع سرم ها نجات دهنده هستند.

گاهی اوقات می توانید از سرم های تجویز شده توسط پزشک بهره مند شوید. گاهی اوقات، یک سرم حاوی ویتامین های فراوان تمام خستگی شما را از بین می برد و باعث می شود احساس تناسب اندام بیشتری داشته باشید.

 

برای اینکه بیماران سالم باشند، آب و الکترولیت های تشکیل دهنده مایعات بین سلولی باید در تعادل خاصی باشند. سرم در صورت از دست دادن مایع-الکترولیت، به عنوان تسریع کننده درمان، یا در مواردی که نمی توان دارو یا غذا را از طریق GIS (سیستم گوارشی) یا خوراکی مصرف کرد، تجویز می شود. فواید سرم ها ۱۰۰ درصد یا نزدیک به ۱۰۰ درصد است.

 

آیا می دانستید که ویتامین های موجود در یک سرم ویتامین موثرتر از قرص های ویتامینی است که به مدت ۱ ماه به صورت خوراکی مصرف می کنید؟

در درمان های تغذیه روده ای و تزریقی بیمارانی که نمی توانند از راه خوراکی تغذیه شوند،

در صورت عفونت، درمان های آنتی بیوتیکی که باید اعمال شوند،

اگر بعد از جراحی درد احساس شود،

هنگامی که عدم تعادل الکترولیت به دلیل بیماری رخ می دهد، تعادل متابولیک باید بازیابی شود.

در طی فرآیندهای شیمی درمانی،

در طی فرآیندهای درمانی قلب

و غیره. اگر مشکل دیگری دارید می توانید با ما تماس بگیرید.

 

تزریق فرآیندی است که در آن مایع یا دارو به داخل ورید، بافت، کانال یا فضای بدن معمولاً از طریق سرنگ تزریق می‌شود. یکی از رایج ترین روش های بهداشتی، تزریق است. برای سلامتی شما بسیار مهم است که تزریق را فقط توسط پرسنل مراقبت های بهداشتی حرفه ای انجام دهید. روش های تزریقی که ساده به نظر می رسند در واقع باید حرفه ای و آگاهانه انجام شوند، در غیر این صورت ممکن است مشکلات جبران ناپذیری در سلامت شما ایجاد کنند.

 

به عنوان یک مرکز بهداشتی خانه خصوصی  انواع تزریق توسط پرستاران متخصص ما به صورت ۲۴ ساعته در تمام مناطق تهران با متخصصان مراقبت های بهداشتی مجاز انجام می شود.

 

چه کسانی باید واکسن آنفولانزا و ذات الریه را دریافت کنند؟

آنفولانزا یکی از شایع ترین بیماری ها در جهان است. بر اساس گزارش های سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از یک میلیارد مورد آنفولانزا رخ می دهد. در برخی موارد، آنفولانزا باعث ذات الریه می شود و می تواند کشنده باشد. مجدداً، طبق گزارش های WHO، ۳ تا ۵ میلیون مورد سالانه مزمن هستند و ۲۹۰۰۰۰ تا ۶۵۰۰۰۰ از آنها منجر به مرگ می شود – اکثر موارد کشنده در کودکان زیر ۵ سال رخ می دهد.

 

بهترین اقدام احتیاطی در برابر آنفولانزا و ذات الریه تزریق واکسن است. واکسیناسیون آنفولانزا و ذات الریه که در زمان مناسب انجام می شود، محافظت موثری در برابر این بیماری ها برای مدت معینی ایجاد می کند.

بهترین اقدام احتیاطی در برابر آنفولانزا و ذات الریه تزریق واکسن است. واکسیناسیون آنفولانزا و ذات الریه که در زمان مناسب انجام می شود، محافظت موثری در برابر این بیماری ها برای مدت معینی ایجاد می کند.

 

آنفولانزا چیست؟ ذات الریه چیست؟

آنفولانزا؛ این یک بیماری ویروسی است که می تواند توسط چهار ویروس مختلف به نام های A، B، C و D ایجاد شود. در حالی که ویروس های A، B و C باعث بیماری در انسان می شوند، بیماری ناشی از ویروس D شناخته شده نیست.

 

آنفولانزا از طریق قطراتی که در اثر عطسه در هوا منتشر می شود، به خصوص در محیط های شلوغ پخش می شود. آنفولانزا که خطر انتقال بسیار بالایی دارد، از طریق تماس با سطح آلوده نیز قابل انتقال است. به همین دلیل به افراد مبتلا به آنفولانزا توصیه می شود هنگام عطسه دهان خود را بپوشانند و تا حد امکان از دست زدن به اشیاء معمولی خودداری کنند.

 

عفونت آنفولانزا؛ اگرچه در افراد سالم در عرض یک هفته به طور کامل از بین می رود، اما می تواند باعث بیماری های جدی تری در کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری های مزمن شود. در عین حال، آنفولانزا؛ در افراد مبتلا به مننژیت، آسم و بیماری های قلبی می تواند عوارض مختلفی ایجاد کند.

 

افرادی که به آنفولانزا مبتلا می شوند و نمی توانند از این بیماری بهبود یابند، ممکن است به ذات الریه مبتلا شوند. ذات الریه مانند آنفولانزا از طریق قطراتی که هنگام عطسه، سرفه یا صحبت کردن در هوا منتشر می شود، منتقل می شود. این بیماری که ریه ها را درگیر می کند سالانه عامل مرگ حدود ۴ میلیون نفر است.

 

درمان پنومونی ممکن است بسته به سن و ساختار بیمار متفاوت باشد. اگر ساختار بیمار قوی باشد و بیماری زود تشخیص داده شود، استفاده از دارو برای درمان کافی است. با این حال، ممکن است نیاز به استفاده از روش‌های درمانی پیشرفته‌تر در بیماران مسن‌تر و ضعیف‌تر باشد.

 

علائم آنفولانزا و ذات الریه چیست؟

شایع ترین علائم آنفولانزا را می توان به شرح زیر فهرست کرد:

 

تب بالا – بین ۳۸ تا ۴۱ درجه سانتیگراد،

سردرد

درد در مفاصل و عضلات،

ضعف،

احساس خستگی،

سرفه خشک،

گلو درد،

گرفتگی و ترشح از بینی.

اگر چندین مورد از این علائم با هم ظاهر شوند، مراجعه به پزشک و درمان مفید خواهد بود. تب معمولا بین ۳ تا ۵ روز طول می کشد. در افراد سالم، بهبودی از آنفولانزا ممکن است تا یک هفته طول بکشد.

 

علائم آنفولانزا ممکن است در افراد با بدن ضعیف، کودکان یا افراد مسن شدیدتر باشد. اگر آنفولانزا پیشرفت کند و درمان نشود، می تواند به ذات الریه تبدیل شود.

 

علائم ذات الریه به شرح زیر است:

تب بالاتر می رود،

از دست دادن اشتهای طولانی مدت،

ضعف،

درد در مفاصل و عضلات،

سرفه خشک،

حالت تهوع،

استفراغ،

سردرد.

با مشاهده علائم فوق، لازم است در اسرع وقت به پزشک مراجعه شود. پنومونی که زود تشخیص داده می شود را می توان با دارو و جایگزینی مایعات درمان کرد. در طی این فرآیند، آزمایشات پزشکی انجام شده توسط پزشک برای تشخیص صحیح بیماری مهم است.

 

فواید واکسن آنفولانزا و ذات الریه چیست؟

واکسن های آنفولانزا و ذات الریه باعث می شوند بدن اندکی پس از تزریق آنتی بادی تولید کند. افرادی که هر دو واکسن را دریافت می کنند نسبت به این بیماری ها مقاوم تر می شوند. علاوه بر این، با واکسن ها می توان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد و دفاع موثرتری در برابر بیماری های مختلف ایجاد کرد.

 

البته پس از تزریق واکسن همچنان احتمال ابتلا به آنفولانزا یا ذات الریه وجود دارد. زیرا ممکن است بعد از واکسیناسیون مدتی طول بکشد تا بدن آنتی بادی تولید کند. قرار گرفتن بدن در معرض ویروس در این دوره، که تقریباً دو هفته طول می کشد، ممکن است باعث شود فرد به این بیماری مبتلا شود. با این حال، افرادی که پس از واکسینه شدن به این بیماری مبتلا می شوند، خطر بستری شدن در بیمارستان به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

 

واکسن آنفولانزا و ذات الریه؛ همچنین برای محافظت از زنان باردار، کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری های مزمن از عوارض جدی توصیه می شود. افرادی که از بیماری های شدیدی مانند کووید-۱۹، دریافت واکسن کووید-۱۹، آنفولانزا و ذات الریه رنج می برند، می توانند از آسیب پذیر شدن بدن خود در برابر بیماری های جدی تر جلوگیری کنند.

 

چه کسانی باید واکسن آنفولانزا و ذات الریه را دریافت کنند؟

افرادی که توصیه می شود واکسن آنفولانزا و ذات الریه دریافت کنند عبارتند از:

کودکان زیر ۵ سال،

بزرگسالان بالای ۶۵ سال،

افرادی که از سرطان خون، HIV و بیماری های مشابه که سیستم ایمنی را سرکوب می کنند، رنج می برند.

کسانی که پیوند عضو دارند،

کسانی که با اعتیاد به الکل دست و پنجه نرم می کنند

کسانی که درمان سرطان دارند،

کسانی که قبلا عفونت پنومونی داشته اند،

کسانی که بیماری های مزمن قلبی، کلیوی، کبدی و ریوی دارند.

علاوه بر این بیماری ها، افرادی که با بیماران آنفولانزا و ذات الریه کار می کنند مانند پزشکان و پرستاران نیز باید واکسینه شوند.

 

چگونه واکسن آنفولانزا و ذات الریه را دریافت کنیم؟

واکسن ذات الریه و آنفولانزا به صورت عضلانی از طریق سوزن تزریق می شود. این واکسن‌ها که توسط پرستاران تجویز می‌شوند، در عرض چند هفته شروع به اثر می‌کنند.

 

واکسن ذات الریه فصلی ندارد و می توان آن را در هر زمانی از سال در نزدیکترین موسسه بهداشتی و درمانی تزریق کرد. واکسن آنفولانزا معمولا یک بار در سال، بین سپتامبر و نوامبر تزریق می شود. برای حفظ اثربخشی هر دو واکسن باید سالانه تکرار شوند.

بیشتربدانید: خدمات پزشکی در تهراناعزام پزشک شمال تهراندکتر در منزل شمال تهرانویزیت پزشک در منزل غرب تهراناعزام پزشک به منزل شبانه روزی

عوارض جانبی واکسن آنفولانزا و ذات الریه چیست؟

می توان گفت که واکسن های آنفولانزا و ذات الریه که واکسن های بی خطری هستند، عوارض جانبی جدی ندارند. شایع ترین عوارض جانبی شامل خستگی، از دست دادن موقت اشتها و تب خفیف است. عوارض جانبی مانند بدخلقی، خواب آلودگی و گیجی ممکن است به خصوص در کودکان رخ دهد. علاوه بر این، درد یا سوزن سوزن شدن در بازوی محل تزریق واکسن از جمله عوارض جانبی است که در کودکان مشاهده می شود.

 

شایع ترین عوارض جانبی گزارش شده توسط بزرگسالان شامل قرمزی، درد، حساسیت و تورم در محل تزریق است. این عوارض معمولاً خفیف و کوتاه مدت هستند و خود به خود ناپدید می شوند. البته نباید فراموش کرد که از آنجایی که واکسن‌های مختلف آنفولانزا و ذات‌الریه توسط شرکت‌های مختلف تولید می‌شوند، ممکن است عوارض جانبی از واکسنی به واکسن دیگر متفاوت باشد.