0
خدمات پرستاری

اعزام پرستار سالمند

موسسه پرستاری مهرآوران نوین با داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان اقدام به فعالیت های پزشکی و پرستاری میکند و آماده ارائه خدمات مراقبتی از سالمند و کودک میباشد.
از جمله اقدامات و خدمات مووسه پرستاری فردوس:
اعزام پزشک عمومی و تخصصی به منزل
نوار قلب ، پانسمان ، سونداژ
درمان زخم بستر تضمینی با تکنیک های جدید
فیزیوتراپی و رادیوگرافی در منزل
مراقبت از سالمند و کودک در منزل
نگهداری از بیمار در منزل و بیمارستان
اعزام پرستار سالمند و کودک به منزل
انجام کلیه آزمایشات خون ، تزریقات ، سرم تراپی
اعزام پرستار و بهیار جهت بیماران تخصصی CCU / ICU

موسیقی درمانی در بیماران آلزایمر

بیماری آلزایمر که به عنوان بیماری عصر توصیف می شود، بسیاری از افراد را در سنین بعدی مبتلا می کند. داده های سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که ترکیه تا سال ۲۰۵۰ یکی از چهار کشور دارای بیشترین تعداد مبتلایان به آلزایمر در جهان خواهد بود. به گفته کارشناسان؛ اگرچه هیچ درمان قطعی برای آلزایمر وجود ندارد، اما گفته می شود که درمان هایی وجود دارد که می تواند روند بیماری را طولانی کرده و راحتی زندگی را افزایش دهد. موسیقی درمانی در بیماران آلزایمر چگونه کار می کند؟

 

بیماری آلزایمر چیست؟

بیماری آلزایمر؛ با تخریب پیشرونده در عملکردهای شناختی مانند زبان، تفکر انتزاعی، حل مسئله و جهت گیری رخ می دهد که باعث از دست رفتن پیش رونده در تمام عملکردهای شناختی مغز، به ویژه حافظه می شود. بیماری ای است که با کاهش عملکرد اجتماعی و ظرفیت فکری پیش می رود، به سرعت پیشرفت می کند و در مدت کوتاهی پس از تشخیص، فرد به طور فزاینده ای به دیگران وابسته می شود.

 

در مرحله اول و میانی بیماری، توانایی های شناختی به طور کامل از بین نمی رود و با کاربردهای مختلف می توان عملکرد بیماران را بازیابی کرد. به خصوص در مرحله دوم بیماری آلزایمر، با بزرگ شدن ناحیه ای که مغز در آن تحت تأثیر قرار گرفته است، بیماران شروع به خشم و پرخاشگری می کنند. در این فرآیند، آرام کردن بیماران یک فرآیند بسیار چالش برانگیز برای مراقب است. بیان شده است که بهره مندی از اثر آرام بخش موسیقی به ویژه در این دوران مفید است.

 

روند تاریخی موسیقی در درمان بیماری ها

موسیقی درمانی که حدود ۲۵۰۰ سال از آن استفاده می شود، روشی است که از گذشته تا به امروز در تمدن های بسیاری مورد استفاده قرار گرفته است. در آناتولی و تمدن های باستانی، موسیقی سرچشمه انواع فضیلت ها محسوب می شد و در تربیت معنوی و تهذیب مؤثر بود. با نگاهی به داده های تاریخی، می توان فهمید که موسیقی نه تنها برای گوش دادن، بلکه به عنوان ابزار کمکی برای ارتباط و درمان روانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

موزیک درمانی؛ به عنوان حوزه ای از تخصص تعریف می شود که از موسیقی و فعالیت های موسیقی برای رفع نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی و ذهنی افراد استفاده می کند. مشاهده می شود که موسیقی با زبان، ساختار و عناصر بیانی منحصر به فرد خود بر احساسات و افکار افراد تأثیر می گذارد.

 

موسیقی درمانی برای بیماران آلزایمر

شناخته شده است که موسیقی نتایج مفیدی برای سلامت روانی افراد دارد. برای این منظور، تصور می‌شود که گوش دادن به ژانرهای موسیقی که تأثیر مثبتی بر خشم و علائم روان‌شناختی بیماران آلزایمر دارند، مفید خواهد بود. موسیقی درمانی یکی از روش های درمانی غیردارویی است که برای بیماران آلزایمر استفاده می شود. در موسیقی درمانی به ویژه از عناصر موسیقی مانند ریتم و ملودی برای اهداف درمانی استفاده می شود.

 

موسیقی تاثیرات مثبتی بر سیستم عصبی و عصبی بیماران مبتلا به آلزایمر دارد و پاسخ های معناداری در احساسات و افکار بیماران می دهد. در تحقیقات مختلف؛ اینکه موسیقی بر هورمون‌هایی مانند سروتونین، دوپامین، آدرنالین، تستوسترون تأثیر مثبت می‌گذارد که بر شکل‌گیری بیماری‌های روانی تأثیر می‌گذارد و وضعیت عاطفی افراد را تنظیم می‌کند. مشاهده شده است که عملکردهای فیزیولوژیکی مانند فشار خون و ریتم تنفسی را تنظیم می کند و تعادل اکسیژن و خون رسانی را در مغز برقرار می کند.

 

کدام ژانر موسیقی را باید انتخاب کنید؟

نوع و ریتم موسیقی مورد استفاده در درمان این بیماری نیز بسیار مهم است. مشاهده می شود که ژانرهای موسیقی تمپو حاوی کلمات مثبت روحیه بیماران را بهبود می بخشد و تأثیرات مثبتی بر آنها می گذارد. طبق مطالعات، بیان شده است که موسیقی حاوی ملودی‌های آرام‌تر و آرامش‌بخش، آشفتگی عاطفی بیماران را کاهش می‌دهد و خشم را سرکوب می‌کند. برای اطمینان از اینکه موسیقی پخش شده بلند نیست باید توجه ویژه ای داشت.

 

انتخاب موسیقی با توجه به تمایلات و خلق و خوی شخصی نیز می تواند به روش آزمون و خطا در طول زمان امکان پذیر باشد. امتحان یک قطعه دیگر با مشاهده واکنش های بیمار به قطعه در حال نواختن تاثیر مثبتی بر بیمار خواهد داشت.

بیشتربدانید:پرستار در منزل تهرانپرستاری در منزل شمال تهرانخدمات پرستاری در تهرانخدمات پرستاری در منزلپرستاری در منزلخدمات پرستاری در منزل تهران

مشخص شده است که سالمندان مبتلا به آلزایمر به طور طبیعی تا سن ۲۵ سالگی در آهنگ هایی که یاد می گیرند شرکت می کنند و با دادن واکنش های مثبت بیشتر آنها را همراهی می کنند. ممکن است از بیمارانی که در آخرین مرحله بیماری هستند خواسته شود با گوش دادن به موسیقی که به خوبی می شناسند، حدس بزنند و کلمات آهنگ را بپرسند و اینکه چه کسی آن را می خواند. بنابراین، این جاده می تواند به عنوان یک ابزار مهم برای اطمینان از راحتی روزانه بیمار استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید