[vc_row][vc_column][vc_column_text]
با توجه به رشد جمعیت سالمندی در ایران نیازهای اجتماعی ، رفاهی و مراقبتی سالمندان روز به روز در حال افزایش میباشد و یکی از این نیازها مراقبت از سالمندان است که باید به نحو شایسته ای انجام گردد .
مراقبت از سالمندان در منزل توسط مراقبین مرکز پرستاری مهرآوران نوین بصورت روزانه ، شبانه ، شبانه روزی و یا بصورت مقطعی (مدت معین) انجام میپذیرد که از جمله وظایف مراقب سالمند درمنزل میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
۱-مراقبت و نگهداری از سالمند
۲- پیگیری درمان و دادن دارو درتمام ساعات کاری
۳- تهیه غذا و دادن غذا
۴- رسیدگی به امور رفاهی سالمند و گردشگری سالمند( با اجازه کتبی خانواده)
۵- رسیدگی به علائق سالمند در اوقات فراغت ( مرور خاطرات- خواندن کتاب – حل کردن جدول و …… )
۶- همراهی سالمند در بیرون از منزل
۷- رسیدگی به امور اداری و مالی سالمند( با اجازه کتبی خانواده )
۸- رسیدگی به نظافت و استحمام سالمند
۹- رسیدگی به نظافت محل زندگی سالمند
مهرآوران نوین با آموزش مراقبین بصورت تخصصی در زمینه مراقبت سالمند و بکار گیری و اعزام آنان به منازل امر مراقبت از پدران و مادران را متناسب با شرایط اجتماعی و فرهنگی شما عزیزان انجام میدهد و آسایش و رضایت خاطر را در شما ایجاد مینماید .
از جمله فواید مراقبت شایسته از سالمند توسط مرکز پرستاری مهرآوران نوین:
۱-گذراندن دوران سالمندی توأم با لذت و رضایت در خانه خود و افراد خانواده خود
۲- آسایش خانواده سالمند و نداشتن دغدغه پیگیری امور درمان و مراقبتی پدر و مادر خود
۳- برقراری ایجاد رابطه بیشتر بین فرزندان و والدین شان به واسطه حذف شدن امور مراقبتی و جسمانی سالمندان و رسیدگی به نیازهای عاطفی شان
۴- از بین رفتن حس معذوریت سالمند نسبت به فرزندان خود[/vc_column_text][vc_column_text]در مراقبت از بیماران بستری یا مسن در منزل با مشکلات زیادی مواجه می شویم. به عنوان مثال، مهم است که آیا بستگان بیمار در مورد مسائلی مانند آماده کردن شرایط خانه بیمار، یافتن مراقب، تهیه دارو و وسایل، تخت بیمار، نحوه تغذیه در خانه، نظافت و موقعیت یابی آموزش کافی دریافت می کنند یا خیر.
چنین بیمارانی معمولاً پس از اقامت طولانی مدت در بخشهای بیمارستانی مانند داخلی، قفسه سینه، مغز و اعصاب یا مراقبتهای ویژه باید در خانه تحت مراقبت قرار گیرند، چه به دلیل اینکه اتاقی در بیمارستان وجود ندارد و چه به این دلیل که توسط پزشکان به خانه فرستاده میشوند تا از بروز مشکلاتی مانند آن جلوگیری کنند. به عنوان عفونت یا هذیان که ممکن است در بیمارستان ایجاد شود.
مشکلات در مراقبت از این بیماران به محض خروج بیمار از بیمارستان شروع می شود . اول از همه، به بستگان این بیماران باید آموزش های بسیار خوبی در مورد مراقبت در منزل داده شود. از تخت در خانه مشکلات زمانی شروع می شود که آیا گزارش های مراقبت در منزل به طور کامل تهیه شده است، آیا اقدامات احتیاطی برای مقابله با قطعی برق یا موارد اضطراری در خانه انجام شده است، و پس از رفع مشکلات فردی باید در مورد آنها صحبت کرد؟ حل شود، بیمار باید به خانه فرستاده شود.
وقتی بیماران به خانه می آیند، همه باید در نظر داشته باشند که آیا در ورودی خانه رمپ وجود دارد یا خیر، آیا بیمار در آسانسور جا می شود و چگونه بیمار را به آپارتمانی در طبقات بالا می برند. گاهی اوقات بیشتر پرسنل آمبولانسهای اورژانس زن هستند، فقط راننده مرد است. وقتی به خانه می آیید، آیا بیمار به تشک بادی برای جلوگیری از زخمی شدن کمر مجهز شده است ؟ آیا اتصالات دستگاه مانند بیمارستان انجام شد؟ اینها باید توسط یک تیم حرفه ای بررسی شوند.
یافتن مراقب و آموزش مراقب در این مسائل نیز به خودی خود یک مشکل است. در کشور ما یافتن پرستار زنده کار دشواری است و از آنجایی که مراقبین یافت شده عموماً شهروندان کشورهای خارجی هستند، به دلایلی از جمله تفاوت های فرهنگی و زبانی، مشکلات زیادی برای این افراد وجود دارد. تجربه مراقب در مراقبت از بیمار، اینکه آیا او به طور منظم دارو می دهد، آیا می تواند تغذیه کافی را ارائه دهد، اینکه آیا او بیمار را حرکت می دهد و اینکه آیا می تواند به اندازه کافی بیمار را تمیز کند، نیز باید ارزیابی شود.
حتی اگر همه اینها مرتب شود، در درازمدت کشور ما در مراقبت از بیماران خانگی با مشکلات زیادی مواجه است. تجویز داروهایی که بیمار به طور مرتب از آنها استفاده می کند ، تهیه غذای خود، اطمینان از کامل بودن پوشک، و تهیه گزارش ها و نسخه های آنها به خودی خود مشکلات زیادی است. زیرا همیشه یافتن همان پزشک، اطمینان از اینکه او در مواقع مشغله کاری برای شما وقت می گذارد و تکمیل نواقص اسناد رسمی پس از نگارش آنها می تواند برای بستگان بیمار بسیار وقت گیر و دلهره آور باشد. از آنجایی که در موسسات اطلاعات کافی در این زمینه وجود ندارد، عدم یافتن فردی برای مشاوره و اینکه ممکن است صداهای مختلف از هر سر بلند شود، باعث خستگی مضاعف در افرادی می شود که می خواهند از بیماران خود مراقبت کنند. به همین دلایل، برنامهریزی برای پیگیری بیمارانی که نیاز به مراقبت طولانیمدت در منزل به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز در بخشهای مراقبتهای تسکینی بیمارستانها در ایام خاصی از سال دارند، مهم است تا مراقبان بتوانند گاهی اوقات استراحت کنند.
اگرچه بسیاری از سازمان ها و مؤسسات مرتبط با مراقبت در منزل وجود دارند، اما اینها معمولاً مانند برخی از پزشکان فراتر از شستن بیمار در خانه، کوتاه کردن ناخن، مراقبت از مو، تمیز کردن خانه یا ارائه حمایت های روانی یا پزشکی ساده در خانه نیستند. نیاز به موسسات و متخصصینی است که در داخل کشور در این زمینه پشتیبانی تخصصی انجام دهند . نیاز به تیم هایی از جمله پزشک متخصص وجود دارد که بتواند در معاینه دقیق بیمار در منزل، شناسایی کمبودهای مراقبتی، کمک به تنظیمات دستگاه، عیب یابی مشکلات، تعویض تراکئوستومی و لوله بینی معده در صورت لزوم، پانسمان و مراقبت از تخت کمک کند. زخم، در صورت وجود از آنجایی که مراقبت از بیمار یک سرویس ۲۴ ساعته است، مشاوره تلفنی در خصوص مشکلاتی که در شب رخ می دهد یا کمک به رفع مشکلات در منزل بیمار از جمله خدمات استانداردی است که این بیماران باید دریافت کنند. ارائه این استاندارد به همه بیمارانی که نیاز به مراقبت در منزل دارند، هم باعث کاهش بستری شدن در بیمارستان می شود و هم از از دست دادن این بیماران یا ایجاد آسیب های جبران ناپذیر به دلیل برخی مشکلات جزئی جلوگیری می کند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”09125342164″ style=”3d” color=”turquoise” align=”center” link=”url:tel%3A%2B989125342164|||”][/vc_column][/vc_row]