[vc_row][vc_column][vc_column_text]پانسمان درشمال تهران؛ هدف از پانسمان زخم ها، ترویج بهبودی است. این روش شامل تمیز کردن، ضد عفونی کردن و محافظت از زخم با رعایت قوانین بهداشتی است.
لازم نیست همه زخم ها با پانسمان پوشانده شوند (مثلاً زخم تمیزی که برای چند روز بخیه شده است؛ زخم خشک کوچکی که نیازی به بخیه ندارد).
- تجهیزات
- ابزار استریل
- یک عدد فورسپس Kocher یا Pean
- یک فورسپس تشریح کننده
- یک جفت قیچی جراحی یا یک چاقوی جراحی برای برداشتن بافت نکروزه و بریدن گاز یا بخیه
ابزارهای یک پانسمان برای یک بیمار باید در کاغذ یا پارچه پیچیده شوند (یا می توان آن را در جعبه فلزی قرار داد) و با هم استریل کرد تا جابجایی و شکستگی در آسپسیس محدود شود. ممکن است ۵ تا ۱۰ کمپرس در این مجموعه گنجانده شود.
اگر ابزار استریل وجود نداشته باشد، می توان پانسمان را با استفاده از دستکش استریل انجام داد.
- منابع تجدید پذیر
- کمپرس استریل
- دستکش یکبار مصرف غیر استریل
- نوار چسب و/یا بانداژ کرپ یا گاز
- کلرید سدیم ۰.۹٪ یا آب استریل استریل
- بسته به زخم: ضد عفونی کننده (محلول اسکراب پوویدون ید ۷.۵ درصد، محلول پوستی پوویدون ید ۱۰ درصد)، کمپرس پارافین، مسکن ها
سازمان مراقبت
سازماندهی مناسب مراقبت به حفظ قوانین آسپسیس کمک می کند و خطر آلودگی زخم یا انتقال ارگانیسم ها را از یک بیمار به بیمار دیگر کاهش می دهد:
یک اتاق را برای کمد دیواری اختصاص دهید. باید هر روز تمیز شود و زباله ها حذف شوند. میز پانسمان باید بعد از هر بیمار ضد عفونی شود.
در صورت اقتضای شرایط بیمار، ممکن است پانسمان در کنار بالین اعمال شود. از یک چرخ دستی تمیز و ضدعفونی شده با موارد زیر استفاده کنید: در سینی بالایی، مواد استریل و/یا تمیز (ست پانسمان، کمپرس اضافی و غیره) و در سینی پایینی، مواد سپتیک (ظرف برای ابزار آلوده، ظرف دفع مواد تیز و یک ظرف). یا کیسه زباله برای زباله).
تمام مواد لازم را در یک منطقه با نور خوب آماده کنید. در صورت لزوم، ترتیب حضور دستیار را بدهید.
اگر خطر بیرون زدگی ناشی از تراوش زخم وجود دارد از عینک محافظ استفاده کنید.
همیشه از تمیز به کثیف پیش بروید: با بیمارانی که زخم های عفونی ندارند شروع کنید. اگر چندین اتاق پانسمان برای یک بیمار وجود دارد، با تمیزترین زخم شروع کنید.
کار های فنی
اگر ممکن است این روش دردناک باشد، یک مسکن بدهید و قبل از شروع عمل، زمان لازم را برای اثرگذاری دارو صبر کنید.
بیمار را به راحتی در منطقه ای قرار دهید که در طول عمل به حریم خصوصی او احترام گذاشته شود.
روش را برای بیمار توضیح دهید و از او همکاری کنید.
ابزارها (یا دستکش های استریل) باید بین بیماران تعویض شوند.
برای جلوگیری از تداخلات دارویی، از همان ضد عفونی کننده برای تمام مراقبت های یک بیمار استفاده کنید.
برداشتن یک زخم های قدیمی
- دستها (صابون معمولی) را بشویید یا آنها را با مالش دستی حاوی الکل ضدعفونی کنید.
- دستکش های غیر استریل بپوشید و نوار چسب، بانداژ و کمپرس های سطحی را بردارید.
- به آرامی با آخرین کمپرس ها ادامه دهید. اگر به زخم چسبیدند، قبل از برداشتن آنها را با کلرید سدیم ۰.۹ درصد یا آب استریل شل کنید.
- کمپرس های آلوده را رعایت کنید. اگر ترشحات قابل توجه، رنگ مایل به سبز یا بوی بد وجود داشته باشد، احتمال عفونت زخم وجود دارد.
- پانسمان و دستکش های غیر استریل را در ظرف زباله دور بیندازید.
بیشتربدانید:تزریقات در منزل شمال شرق تهران–بهترین مرکز پرستار کودک در تهران–ویزیت پزشک در منزل غرب تهران
زخم را مشاهده کنید
در مورد زخم باز، از دست دادن بافت پوست یا زخم، رنگ نشان دهنده مرحله روند بهبود است:
- ناحیه سیاه = نکروز، اسکار آلوده مرطوب یا خشک
- ناحیه زرد یا سبز = بافت عفونی و وجود چرک
- ناحیه قرمز = دانه بندی، معمولاً نشانه بهبودی است (مگر اینکه هیپرتروفی وجود داشته باشد)، با این حال، لبه های قرمز نشان دهنده التهاب یا عفونت است.
- ناحیه صورتی = فرآیند اپیتلیزه شدن، مرحله نهایی بهبودی که از لبه های زخم شروع می شود.
اکنون می توانید با مراجعه به صفحه اصلی مهرآوران با یک پرستار خصوصی برای انجامپانسمان درشمال تهران در منزل با تماس وقت بگیرید.
در مورد زخم بخیه شده، وجود علائم موضعی چرک و درد مستلزم برداشتن یک یا چند بخیه برای جلوگیری از گسترش عفونت است. علائم محلی عبارتند از:
- لبه های قرمز، سفت و دردناک
- تخلیه چرک بین بخیه ها، به صورت خود به خود یا زمانی که به دو طرف زخم فشار وارد می شود.
- لنفانژیت
- ایجاد خلل و فرج زیر جلدی در اطراف زخم
در هر صورت، اگر علائم موضعی عفونت مشاهده شد، به دنبال علائم عمومی عفونت (تب، لرز، تغییر در وضعیت کلی) باشید.
تکنیک تمیز کردن و پانسمان زخم
دستها را دوباره بشویید یا با مالش دستهای حاوی الکل ضدعفونی کنید.
ست پانسمان یا جعبه را پس از بررسی تاریخ استریل کردن و سالم بودن بسته بندی باز کنید.
یکی از فورسپس های استریل را بردارید و مراقب باشید به چیز دیگری دست نزنید.
فورسپس دوم را با کمک اولی بردارید.
با تا زدن کمپرس در ۴ با استفاده از فورسپس یک سواب درست کنید.
زخم بخیه شده یا زخم باز تمیز را با دانه بندی قرمز تمیز کنید:
با ۰.۹٪ کلرید سدیم یا آب استریل تمیز کنید تا هر گونه باقیمانده آلی از بین برود. از تمیزترین تا کثیف ترین ناحیه کار کنید (از یک سواب تمیز برای هر ضربه استفاده کنید).
با کمپرس استریل خشک کنید.
زخم بخیه شده را با کمپرس استریل یا زخم باز را با کمپرس پارافین بپوشانید. اتاق پانسمان باید چند سانتی متر فراتر از لبه های زخم باشد.
پانسمان را با نوار چسب یا بانداژ در جای خود نگه دارید.
بیشتربدانید:اعزام پزشک به منزل شبانه روزی–پرستار بچه در تهران
زخم های باز نکروزه یا عفونی:
با پوویدون ید (۷.۵٪ محلول اسکراب، ۱ قسمت محلول + ۴ قسمت کلرید سدیم ۰.۹٪ استریل یا آب استریل) تمیز کنید. کاملاً بشویید سپس با کمپرس استریل خشک کنید. یا اگر در دسترس نیست، کلرید سدیم ۰.۹٪ یا آب استریل را استریل کنید و از یک ضد عفونی کننده (محلول پوستی پوویدون ید ۱۰٪) استفاده کنید.
وازلین استریل بزنید و در هر تعویض پانسمان، تمام بافت نکروزه را بردارید تا زمانی که زخم تمیز شود.
مواد تیز و تیز استفاده شده در ظرف مناسب و بقیه زباله ها را در ظرف زباله دور بریزید.
در اسرع وقت، ابزار را در ماده ضدعفونی کننده خیس کنید.
دستها را دوباره بشویید یا با مالش دستهای حاوی الکل ضدعفونی کنید.
اگر پانسمان با استفاده از ابزار یا دستکش استریل انجام شود، اصول یکسان باقی می ماند.
پانسمان های بعدی
زخم تمیز و بخیه شده: اگر زخم بدون درد و بو باقی ماند و اگر پانسمان تمیز باقی ماند، پس از ۵ روز پانسمان اولیه را بردارید. تصمیم برای پوشاندن مجدد یا بدون پوشش گذاشتن زخم (اگر خشک باشد) اغلب به زمینه و اقدامات محلی بستگی دارد.
زخم عفونی و بخیه شده: یک یا چند بخیه را بردارید و چرک را تخلیه کنید. اتاق رختکن را حداقل یک بار در روز عوض کنید.
زخم باز و کثیف: تمیز کردن روزانه و تعویض پانسمان.
زخم گرانوله باز: پانسمان را هر ۲ تا ۳ روز یکبار تعویض کنید، مگر اینکه گرانولاسیون هیپرتروفیک باشد (در این حالت از کورتیکواستروئیدهای موضعی استفاده کنید).[/vc_column_text][vc_column_text]چگونه در خانه پانسمان کنیم؟
به دلیل برخی از حوادثی که در زندگی روزمره رخ می دهد، مانند سقوط جزئی یا برخورد، ممکن است در قسمت های مختلف بدن ما صدمات ایجاد شود. در حالی که زخم ها گاهی با بخیه و گاهی بدون بخیه درمان می شوند، ممکن است پانسمان در خانه لازم باشد. زخم ها باید پانسمان شوند تا از عفونی شدن آنها جلوگیری شود و از عفونت جلوگیری شود. یک پانسمان مخصوصاً برای منافذ زیر پوست مورد نیاز است. در چنین مواقعی انجام کامل و صحیح پانسمان کردن در منزل بسیار مهم است. پانسمان اعمال شده برای استریل کردن زخم حاصل باید در فواصل منظم توسط یک پرستار متخصص یا متخصص مراقبت های بهداشتی تکرار شود. مهم ترین نکته ای که باید در مورد پانسمان در بیمارستان یا خانه در نظر گرفت، استریل بودن مواد و محیط است.
پانسمان کردن چیست؟
فرآیند مراقبت از زخم که از زخم ها در برابر عوامل خارجی، میکروب ها و التهاب محافظت می کند، اجازه می دهد تا فشار در اطراف زخم اعمال شود، خون را از زخم جذب می کند یا اجازه می دهد تا داروی اعمال شده بر روی آن به راحتی استفاده شود، پانسمان نامیده می شود. به لطف پانسمان، زخم سریعتر بهبود می یابد و جای زخم کمتری باقی می ماند.
برای تهیه پانسمان در خانه چه موادی لازم است؟
برای درست کردن پانسمان در خانه؛ آب اکسیژنه، گاز، نوار چسب، ضد عفونی کننده مایع و قیچی مواد اولیه مورد نیاز هستند. از آنجایی که فرآیند پانسمان باید با دست های بهداشتی انجام شود، می توان دستکش را به لیست مواد مورد نیاز برای پانسمان اضافه کرد.
قبل از پانسمان کردن چه باید کرد؟
قبل از انجام پانسمان در خانه، محیط و مواد باید آماده باشد. مواد روی یک میز تمیز قرار می گیرند تا در هنگام پانسمان به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید. برای این که برنامه به راحتی انجام شود، بیمار باید دراز بکشد. فردی که زخم را پانسمان می کند باید به بیمار توضیح دهد که چگونه زخم را تمیز کند و چه کاری انجام دهد. به این ترتیب هم کار بیمار و هم فرد پانسمان راحت می شود. شخصی که این برنامه را انجام می دهد باید دست های تمیز داشته باشد و دستکش بپوشد.
پانسمان کردن چگونه باید انجام شود؟
کاربرد کلاسیک فرآیند پانسمان که اکثر مردم آن را می شناسند، با تماس مستقیم تنتور ید که حاوی ترکیبات ید است، روی زخم انجام می شود. اما این روش پیاده سازی کاملا اشتباه است. روش استفاده و ضرورت پانسمان بسته به شرایط زخم متفاوت است. بنابراین، پانسمان های ناخودآگاه ممکن است مضر باشند. به همین دلیل، ایمنترین روش برای پانسمان در منزل توسط پرسنل بهداشتی یا پرستار متخصص است. اولین قدم در پانسمان مناسب زخم، نگه داشتن زخم زیر آب جاری است. به این ترتیب اجسام و ذرات خارجی تمیز می شوند. سپس مایع ید دار را باید با دقت در اطراف قسمت باز شده پوست مالیده شود. به لطف این مایع حاوی ید، باکتری های روی سطح تماس می میرند. به همین دلیل مایع حاوی ید روی پوست سالم اطراف زخم مالیده می شود و فقط پمادهای آنتی بیوتیکی روی خود زخم زده می شود. پس از انجام این مراحل، باید یک پانسمان خشک و تمیز برای پوشاندن زخم اعمال شود. فرآیند پانسمان باید به طور منظم هر روز تا پایان دوره بهبود زخم ادامه یابد. به این ترتیب زخم در طول دوره بهبودی از عوامل محیطی محافظت می شود. پانسمان به خصوص برای جلوگیری از التهاب میکروبی بسیار مهم است.
در چه مواردی باید پانسمان را در منزل انجام داد؟
در از بین بردن ترشحات روی زخم،
مرطوب نگه داشتن ناحیه زخم و جلوگیری از خشک شدن آن،
زمانی که زخم باید از عوامل میکروبی و محیطی محافظت شود،
در پیشگیری از خونریزی،
جلوگیری از تحریک بافت های اطراف زخم،
در تسکین درد،
پانسمان خانگی یکی از موثرترین درمان ها در جلوگیری از هرگونه افت دما است.
انواع پانسمان با توجه به ویژگی های آنها چیست؟
پانسمان محافظ؛ زمانی انجام می شود که خونریزی یا ترشح از زخم وجود نداشته باشد. به این ترتیب زخم از عوامل محیطی محافظت می شود.
پانسمان جاذب: این نوع پانسمان ترجیحی برای جذب ترشحات از زخم است. از ترشحات زخم جلوگیری می شود.
پانسمان دیگر تحت فشار انجام می شود. در این حالت تورم و خونریزی در زخم کاهش می یابد.
پانسمان ها بر اساس درجه رطوبت به دو قسمت تقسیم می شوند. اولین مورد از آنها پانسمان خشک است.
پانسمان خشک؛ به طور کلی، استفاده خشک از مواد پانسمان بر روی زخم است. به آن پانسمان محافظ نیز می گویند. پانسمان ضد خشکی پانسمان مرطوب است.
پانسمان مرطوب؛ در زخم های ملتهب بسیار موثرتر است. به نگه داشتن سطح زخم در محیط مرطوب کمک می کند تا از تشکیل پوسته روی زخم جلوگیری شود.
پانسمان های مختلفی اعمال می شود که سطح زخم پوشیده باشد یا نباشد. پانسمان باز؛ این روشی است که در آن زخم را باز میگذارند تا پوستهای روی زخم ایجاد شود. در مورد اینکه کدام نوع زخم باید پانسمان شود، لازم است از یک متخصص مراقبت های بهداشتی یا پرستار متخصص پشتیبانی دریافت کنید. برای اینکه بتوانید یک اپلیکیشن خوب بسازید، باید مواد را بدانید و در چه شرایطی از کدام یک استفاده کنید. به این ترتیب پانسمان را می توان به راحتی در خانه انجام داد. پانسمان را می توان در منزل با راهنمایی پزشک و با حمایت پرسنل متخصص مراقبت های بهداشتی انجام داد. محصولات و لوازم جانبی مورد استفاده در آسیب های مختلف مانند زخم های باز یا زخم های بخیه شده ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند. به طور خاص، انتخاب گاز با توجه به وضعیت زخم تعیین می شود. بنابراین برای ریسک نکردن باید از نیروهای متخصص کمک گرفت.
بیشتربدانید:استخدام نیروی مراقبتی–اعزام پرستار برای مراقبت از بیمار–اعزام پرستار کودک–نگهداری سالمند و کودک–خدمات پرستاری در منزل تهران
زخم های بخیه شده را چگونه باید در خانه پانسمان کرد؟
پرستاران یا پرسنل مراقبت های بهداشتی باید برای پانسمان خانگی ترجیح داده شوند. در چنین مواردی، شرایط لازم قبل از پانسمان رعایت می شود. زخمهای بخیهشده از آن دسته زخمهایی هستند که پوشاندن آن در خانه بدون دردسر است. در این موقعیت؛
نوار قدیمی روی زخم به آرامی برداشته می شود،
گاز استریل را باز می کنند، چهار گوشه آن را تا کرده و بدون تماس با قسمت میانی نگه می دارند، در قسمت وسط گاز استریل بدون دست زدن به آن ماده ضد عفونی کننده مایع ریخته می شود و بخیه ها و اطراف زخم را با احتیاط پاک می کنند.
پس از تمیز کردن ناحیه آسیب دیده با ضد عفونی کننده مایع، یک گاز استریل که بزرگتر از زخم است و به اندازه ای بزرگ است که زخم را بپوشاند، قرار داده و با نوار چسب بسته می شود. همچنین نوارهای چسب استریل با اندازه های مختلف گاز برای این روش وجود دارد. چنین مواد مفیدی باعث راحتی و صرفه جویی در زمان هنگام پانسمان کردن در خانه می شود.[/vc_column_text][vc_btn title=”با مهرآوران تماس بگیرید” style=”modern” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmehravarannovinnursing.com%2Fcontact-2%2F|||”][vc_column_text]مقاله ما در مورد دستورالعمل های پیشگیری و درمان زخم فشاری با شماست…
هدف: هدف از این روش حفاظت از یکپارچگی پوست در نواحی تحت فشار و ارائه آموزش به بیمار و بستگان وی در مورد اهمیت حفظ یکپارچگی پوست می باشد.
این روش حفاظت، تشخیص و اعمال مناطق فشار را پوشش می دهد.
مسئولیت ها: کلیه پرسنل مراقبت های بهداشتی مسئول اجرای این روش هستند.
جریان دستورالعمل:
اصول اساسی:
پیشگیری از دکوبیت به عهده پرستار و مراقب است.
بیماران از نظر زخم فشاری با استفاده از ” فرم مشاهده هفتگی پرستار ” ارزیابی می شوند. همه بیماران در معرض خطر در نظر گرفته می شوند.
هر بیمار بستری شده در این سرویس از نظر زخم فشاری تحت نظر است. در صورت وجود زخم فشاری عکس گرفته می شود و در فرم ارزیابی بیمار ثبت می شود و فرم پیگیری ماهانه زخم صادر می شود. این فرم روی درب کابینت در اتاق بیمار چسبانده می شود.
هر ۲۴ ساعت، بیمار از نظر زخم فشاری مجدداً ارزیابی می شود.
بیمارانی که در بستر هستند یا روی صندلی چرخدار هستند، در معرض خطر هستند. در این بیماران از تشک بادی استفاده می شود.
هنگامی که زخمی تشخیص داده شد، عکس گرفته می شود و برای مدیر پرستار ارسال می شود و فرم پیگیری ماهانه زخم صادر می شود. اطلاعات خواسته شده در این فرم به طور کامل پر شده است. در اولین روز پانسمان هر هفته، یک عکس جدید گرفته می شود و برای مدیر پرستار ارسال می شود. بنابراین، وضعیت زخم به صورت بصری کنترل می شود.
در صورت تغییر در دفعات پانسمان زخم، تغییر مواد یا موارد دیگر، این تغییر در فرم پیگیری ماهانه زخم ثبت می شود. به این ترتیب، اطمینان حاصل می شود که پانسمان ها به درستی توسط همه اعمال می شود.
با بهبودی زخم عکسی گرفته می شود و برای مدیر پرستار ارسال می شود و در فرم ذکر شده که زخم بهبود یافته و در پرونده رزیدنت قرار می گیرد.
زخم های بهبود یافته هر ۲۴ ساعت مشاهده می شود و اقدامات احتیاطی اولیه برای جلوگیری از عود انجام می شود.
صابون های غیر قلیایی با pH 5.5 در مراقبت از پوست استفاده می شود.
پودر تالک در مراقبت از پوست استفاده نمی شود.
مستقیما روی پوست حساس/خشک ماساژ ندهید، می توان از کرم های نرم کننده و کمی چرب استفاده کرد.
بیماران و بستگان آنها مطابق با “روش برقراری و حفظ ارتباط با فرد بیمار” اطلاع رسانی شده و مشارکت آنها در تمامی مراحل درخواست ها تضمین می شود.
وضعیت بیمار در بستر هر دو ساعت یکبار تغییر می کند (حتی اگر تشک بادی باشد).
تشخیص:
تشخیص بیمار در معرض خطر برای زخم فشاری: مقیاس واترلو اعمال می شود.
تشخیص نواحی تحت فشار: برای ترازو، نواحی فشاری که ممکن است زخم بستر در بیمار تعریف شده ایجاد شود، تعیین می شود.
در مناطق تحت فشار؛
- قرمزی +/-
- خراش +/-
- بولا +/-
- کرک +/-
- ضایعه +/-
- ادم
کاربرد:
پوست تمیز و خشک است. در هنگام خشک کردن، مراقب باشید و از تماس های شدید خودداری کنید.
پس از استحمام و درمان، یک مرطوب کننده به پوست مالیده می شود.
اطمینان حاصل می شود که لباس بیمار همیشه تمیز، خشک، ضد تعریق و از پارچه جاذب باشد.
ملافه ها محکم، تمیز و خشک هستند.
هنگام استفاده از سواب از تحریک پوست جلوگیری می شود.
مراقبت های لازم برای تمیز کردن ناحیه خاجی انجام می شود.
اطمینان حاصل می شود که بیمار در هنگام قرارگیری راحت است.
در هنگام قرارگیری، فشار به طور مساوی به شکم، پشت و اندام ها توزیع می شود.
هنگام قرار دادن تخت، اصول حفاظت از مفصل و اقدامات احتیاطی در برابر ایجاد انقباض رعایت می شود. در بیمارانی که بیهوش هستند یا پلژی دارند، قرارگیری عملکردی و آناتومیکی اندامها با پشتیبانی از بالش، حوله یا وسایل کمکی انجام میشود.
در اندام فوقانی، شانه در حالت ابداکشن ۴۵ درجه، آرنج در حالت نیمه خم شدن و چرخش داخلی، مچ در ۲۰-۱۵ درجه دورسی فلکشن، انگشتان در حالت نیمه خم، انگشت شست در تقابل، یا موقعیت خاصی که توسط پزشک درخواست می شود داده می شود.
در اندام تحتانی؛ از ابداکشن لگن در ۴۵ درجه، زانو و مچ پا در وضعیت خنثی، چرخش ۹۰ درجه ای بیرونی ساق پا در مچ پا و خم شدن زانو اجتناب می شود یا موقعیت خاصی که پزشک درخواست می کند، داده می شود.
وضعیت سر باید مطابق با درخواست پزشک در پایین ترین سطح نگه داشته شود.در بیمارانی که مشکلات تنفسی و سیستم عصبی مرکزی دارند، دستور پزشک باید رعایت شود و در بیمارانی که سرشان بالا است، ناحیه ساکرال به دقت تحت نظر باشد.
در بیمارانی که ضعف عضلانی یک طرف بدن مانند همی پلژی دارند، بیمار روی شانه سمت پلژیک قرار نمی گیرد یا مدت دراز کشیدن کوتاه می شود.
لیست رژیم غذایی توسط متخصص تغذیه تهیه می شود.
اگر محدودیت مایعات وجود نداشته باشد، مصرف روزانه مایعات پشتیبانی می شود.
مصرف غذا و مایعات هر ۱۲ ساعت یکبار ارزیابی می شود.
ارزیابی بیمار بر اساس معیارهای تشخیصی؛ “برنامه مراقبت استاندارد پیشگیری از زخم فشار آب پایین دنبال می شود. در فرم مشاهده هفتگی پرستار ثبت شده و با اعضای تیم به اشتراک گذاشته می شود.
هدف: اطمینان از تداوم سلامت و کوتاه کردن روند بهبودی با آموزش بیمار و نزدیکان او در مورد اهمیت حفظ یکپارچگی پوست.
محدوده:
- زخم بستر چگونه ایجاد می شود؟
- عوامل مستعد کننده چیست؟
- چگونه از زخم بستر جلوگیری کنیم؟
- اهمیت تغذیه و بهداشت در پیشگیری از زخم بستر چیست؟
- موقعیت چیست؟
- کدام موقعیت ها و چگونه اعمال می شوند؟
- چرا تغییر موقعیت مهم است؟
- هر چند وقت یک بار موقعیت ها تغییر می کنند؟
- روش آموزش:
- سخنرانی
- تظاهرات (تظاهرات عملی)
- کاربرد
روش ارزشیابی:
- کاربرد
- مشاهده
- پاسخ سوال
- نقاط تحت فشار بر اساس موقعیت ها
بیشتربدانید:اعزام پزشک به منزل شبانه روزی–اعزام پزشک شمال تهران–خدمات پزشکی در تهران–هزینه پزشک در منزل تهران–ویزیت دکتر در منزل–اعزام پزشک به منزل
برای کسب اطلاعات دقیق می توانید با مرکز تماس ما تماس بگیرید.
[/vc_column_text][vc_btn title=”با مهرآوران تماس بگیرید” style=”modern” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmehravarannovinnursing.com%2Fcontact-2%2F|||”][vc_column_text]حضور پزشکان و افراد متخصص در منزل خانه دار دارای مزایای بسیاری است. راحت و ایمن است و نیازی به صف های طولانی در اتاق انتظار ندارد. این افراد بسیار آموزش دیده اند و می توانند به شناسایی و مدیریت مشکلات مختلف سلامتی کمک کنند.
استفاده از پزشک در منزل برای بیمارانی که مریض هستند یا نمی توانند به مطب پزشک مراجعه کنند، بسیار راحت است. پزشکان تلفنی نیز می توانند از طریق تلفن یا از طریق تماس تصویری مراقبت ارائه دهند. آن ها می توانند به بیماران مبتلا به مشکلات سلامتی که تهدید کننده زندگی نیستند، کمک کنند. این عمل باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.
یکی دیگر از مزایای حضور پزشک در منزل این است که باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می شود. معمولاً هنگام مراجعه به پزشک، بیماران باید از کار خود مرخصی بگیرند، زمانی را برای حضور در مطب اختصاص دهند یا حتی پرستار موقت برای مراقبت از کودک را استخدام کنند. حضور پزشک در منزل همه این نگرانی های استرس زا را از بین می برد.
این یک گزینه بی خطر برای سالمندان است.
حضور پزشک در منزل شما یک گزینه مطمئن و مناسب برای سالمندان است. این یک رویکرد بسیار مناسب برای مراقبت است که به آن ها کمک می کند از هزینه های زیاد و ناراحتی ناشی از مراجعه به کلینیک جلوگیری کنند. علاوه بر این، یک پزشک در منزل معاینه و درمان کامل تری نسبت به مراجعه به اورژانس ارائه می دهد.
احتمال قرار گرفتن بیماران در معرض میکروب ها را کاهش می دهد.
هنگام حضور در مطب پزشک عمومی، خطر بالقوه قرار گرفتن در معرض میکروب ها بسیار زیاد است. همیشه تلاش برای ایمن نگه داشتن خود و عزیزانتان از بیماری ها، به ویژه در فصل آنفولانزا، ضروری است. داشتن یک پزشک خانگی این خطر را از بین میبرد، زیرا مجبور نیستید در اتاق های انتظار عمومی که شلوغ هستند، وقت خود را برای انتظار بگذرانید.
این یک پادزهر عالی برای فرسودگی شغلی پزشک است.
فرسودگی شغلی پزشک یک مسئله رو به رشد است. این امر بر پزشکان در تمام مراحل شغلی آن ها تأثیر می گذارد. یک نظرسنجی اخیر از بیش از ۱۵۰۰۰ پزشک نشان داد که ۴۲٪ احساس خستگی می کنند. فرسودگی شغلی پزشک مساوی است با مراقبت های پزشکی ضعیف از بیماران. چندین علت فرسودگی شغلی، از جمله منابع ناکافی، فقدان استقلال و فقدان پاداش بیان شده است.
فرسودگی شغلی پزشک با نرخ بالای خطاهای پزشکی مرتبط است. فرسودگی شغلی همچنین می تواند انرژی پزشک را کاهش دهد و منجر به احساس بی کفایتی و ناکارآمدی شود.
میزان فرسودگی شغلی پزشکان در خانه بسیار کمتر است. این به این دلیل است که به پزشکان اجازه میدهد مستقل بمانند و بدون مصالحه به طبابت ادامه دهند. همچنین اجازه می دهد تا زمان کافی برای هر بیمار داشته باشد، بنابراین به طور قابل توجهی هزینه های بستری در بیمارستان را کاهش می دهد.
پانسمان در شمال تهران
در سال های اخیر ویزیت های خانگی به ویژه برای بیماران مسن محبوبیت زیادی پیدا کرده است. پس از همهگیری ویروس کرونا ، ویزیت های پزشک در منزل برای ارائه مراقبتهای بهداشتی ایمن و راحت به بیماران مسنتر بسیار حیاتیتر شده است. با خطر قرار گرفتن در معرض هرگونه ویروس در فضا های عمومی، به ویژه در میان افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف، بسیاری از آنها برای اجتناب از رفتن به مراکز شلوغ پزشکی، از پزشکان خود در منزل استفاده می کنند. این ویزیت ها برای سالمندانی که برای حضور در کلینیک یا بیمارستان مشکل دارند ایده آل است. ویزیت های پزشک در منزل کیفیت مراقبت بیماران را بهبود می بخشد و مراقبت های بهداشتی را برای کسانی که به آن نیاز دارند در دسترس تر و راحت تر می کند. ویزیت پزشک در منزل فواید مختلفی دارد، از جمله:
راحتی:
یکی از مزیت های اصلی ویزیت پزشک این است که به بیماران اجازه میدهد تا در خانه خود از مراقبت های پزشکی برخوردار شوند. با مراجعه به منزل، بیماران می توانند از دردسر سفر، پارک و انتظار در یک اتاق انتظار شلوغ که می تواند استرس زا و وقت گیر باشد، اجتناب کنند. ویزیت های خانگی به بیماران امکان می دهد، به ویژه برای افراد مسن، ناتوان و یا افراد بستری که ممکن است برای رسیدن به مطب یا بیمارستان مشکل داشته باشند، که به راحتی از خدمات پزشکی یا پرستاری استفاده کنند.
نظارت بهتر بر شرایط مزمن:
نظارت بر شرایط مزمن در خانه با ویزیت پزشک، روند رو به رشدی در مراقبت های بهداشتی است که مزایای زیادی برای بیماران دارد. شرایط مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و آرتریت نیاز به مدیریت مداوم برای جلوگیری از عوارض و حفظ کیفیت خوب زندگی دارند.
تاریخچه پزشکی و داروهای بیمار و ایجاد هرگونه تغییر لازم در برنامه درمانی آن ها با حضور پزشک در منزل به آسانی امکان پذیر است. پزشک همچنین ممکن است در صورت لزوم آزمایشات یا ارجاعات اضافی را ترتیب دهد. ملاقات با پزشک در منزل می تواند مراقبت جامع تری را ارائه دهد و به سالمندان کمک کند تا شرایط خود را بهتر مدیریت کنند. ویزیت های خانگی از پزشکان یک رویکرد راحت و شخصی برای مراقبت های بهداشتی ارائه می دهد که می تواند نتایج و رضایت بیمار را بهبود بخشد.
مراقبت شخصی:
در طی یک ویزیت خانگی، پزشک میتواند وضعیت بیمار را در محیط زندگیاش ارزیابی کند و مراقبت های دقیقتر و شخصی شده تری را ارائه دهد. این شامل توانایی ارزیابی محیط خانه بیمار و شناسایی خطرات بالقوه یا عواملی است که می تواند بر سلامت آن ها تأثیر بگذارد. برای مثال، پزشک ممکن است کپک ها یا آلرژن هایی را در خانه بیمار شناسایی کند که به تشخیص بهتر در رابطه با وضعیت بیمار به او کمک میکنند.
کاهش قرار گرفتن در معر بیماری ها:
بازدید از منزل همچنین می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های دیگر در بیمارستان یا کلینیک کمک کند. این امر به ویژه برای بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا در معرض خطر عفونت قرار دارند، بسیار مهم است. با ویزیت بیمار در خانه خود، پزشک می تواند قرار گرفتن آن ها در معرض سایر بیماران را به حداقل برساند و خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد.
تشخیص بهبود یافته:
با مشاهده بیمار در محیط خود، پزشک می تواند تشخیص دقیق تری داشته باشد و درمان مناسب تری ارائه دهد. در طی یک ویزیت خانگی، پزشک محیط خانه بیمار را بهتر درک می کند و می تواند توصیه هایی را برای بهبود ایمنی و حمایت از زندگی مستقل ارائه دهد. به عنوان مثال، یک پزشک ممکن است بتواند راه رفتن و تحرک بیمار را در خانه مشاهده کند، که می تواند بینش های ارزشمندی را در مورد وضعیت او ارائه دهد.
افزایش راحتی بیمار:
ویزیت های خانگی می تواند به بیماران کمک کند تا احساس آرامش و راحتی بیشتری داشته باشند و استرس و اضطراب ناشی از مراجعه به مطب را کاهش دهند. این می تواند به ویژه برای بیمارانی که از اضطراب یا فوبیا های مربوط به اقدامات پزشکی رنج می برند، مفید باشد. با ویزیت های خانگی، بیماران می توانند مراقبت های پزشکی را در یک محیط آشنا و غیر تهدید کننده دریافت کنند، که می تواند به آن ها کمک کند احساس راحتی بیشتری داشته باشند.
بهبود تداوم مراقبت:
ویزیت های خانگی می تواند به پزشک یا پرستار اطمینان دهد که بیماران مراقبت های مداوم و مناسب دریافت می کنند و همچنین می تواند به ایجاد رابطه قوی تر بین بیمار و پزشک کمک کند. با مراجعه منظم به یک پزشک، بیماران می توانند ارتباط برقرار کنند و مراقبت های مداوم و مستمر بیشتری دریافت کنند. این می تواند به بهبود کیفیت مراقبت کمک کند و اطمینان حاصل کند که نیاز های پزشکی بیمار در طول زمان برآورده می شود.
مقرون به صرفه:
ویزیت های خانگی می تواند مقرون به صرفه تر باشد، زیرا می تواند نیاز به اقامت پرهزینه در بیمارستان یا مراجعه مکرر به مطب پزشک را کاهش دهد. با ارائه مراقبت های پزشکی در خانه بیمار، پزشکان می توانند از هزینه های مربوط به مراجعه به کلینیک یا بیمارستان جلوگیری کنند، که این عمل می تواند منجر به صرفه جویی در هزینه ها برای بیمار و سیستم مراقبت های بهداشتی شود.
بیشتربدانید؛دکتر در منزل شمال تهران–ویزیت پزشک در منزل غرب تهران–تزریقات در منزل شمال شرقی تهران–تزریق در منزل غرب تهران–تزریق در منزل تهران
در نتیجه، ویزیت های پزشک در منزل طیف وسیعی از مزایا را به بیماران ارائه میدهد و مراقبت های پزشکی شخصیتر، راحت تر و مقرون به صرفه تر را ارائه میدهد. با ارائه مراقبت های پزشکی در خانه خود بیمار، پزشکان می توانند کیفیت مراقبت را بهبود بخشند و شرایط خود را به طور موثر مدیریت کنند، و اطمینان حاصل کنند که بیماران مراقبت های مورد نیاز برای زندگی شادتر را دریافت می کنند.
.[/vc_column_text][vc_btn title=”با مهرآوران تماس بگیرید” style=”modern” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmehravarannovinnursing.com%2Fcontact-2%2F|||”][/vc_column][/vc_row]