0
خدمات نگهداری سالمند در منزل

خدمات نگهداری سالمند در منزل

مراقبین ما متعهد می شوند که وظایف خود را آنگونه که شما از ما انتظار دارید انجام بدهند و احساس امنیت را در شما ایجاد کنند و با گذشت زمان شما رضایت تان را از ما و مراقبین ما حاصل می کنید و در صورت تمایل می توانید رضایت خودتان را از مراقب تان اعلام کنید. بهترین کسی که می تواند ما را به پیشرفت برساند شما هستید چرا که با نظرات و پیشنهادات تان ما را کمک می کنید. ما موسسه ای پذیرفته شده و قابل اعتماد برای ارائه خدمات در منزل هستیم ،ما می توانیم خواسته های شما را بر آورده کنیم و با کمال میل حاضریم که درباره خود،کارکنان مان و خدمات مان بصورت شبانه روزی اطلاعات بیشتری در اختیار شما بگذاریم
پرستاری و مراقبت از سالمندان در جهت پویایی و شادابی و توانبخشی آنان از اهداف مرکز ارائه خدمات در منزل می باشد که مجوز آن از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است . در این خصوص مرکز مهرآوران نوین در طول سال به صورت شبانه روزی و در ایام تعطیلات خدمات خود را به نحو مطلوب ارائه می دهد تا خلاء پیش آمده جهت شهروندان بر طرف گردد.( بدیهی است که تمام فاز های خدمت رسانی مانند خدمات پرستاری کودک ، پرستاری سالمند ، پرستاری بیمار و امور خدماتی دیگر – تب سایر خدمات – به هموطنان عزیز در ایام تعطیلات و به صورت ۲۴ ساعته ارائه می شود .
امتیازات مرکز مهرآوران نوین:
اعزام افراد و مراقبین و متخصصین آموزش دیده متناسب با شرایط سالمند یا کودک
تنظیم قرارداد توسط کارشناس اعزامی از طرف مرکز در منزل شما
رضایت سنجی مستمر توسط کارشناسان نظارت و بازرسی
اخذ مشاوره و راهنمایی از سوی شما و معرفی فرد مورد نظر شما
بازدید دوره ای کارشناس متخصص مربوطه مرکز از منزل و فرد خدمت گیرنده
ارائه خدمات شبانه روزی مقطعی در بیمارستان و منزل و پاسخگویی ۲۴ ساعته حتی تعطیلات
با ارائه خدمات مذکور مفتخر خواهیم بود تا خانواده های عزیز و سالمندان و کودکان آنها در تمامی ایام سال از آسایش و سلامتی بهره مند گردن.
اهمیت رفتار پرستار سالمند و چگونگی نگهداری از سالمند در منزل و تجارب او موجب می شود تا سالمند گرامی بتواند در شرایط خوب با آرامش در محل سکونت سالمند نگهداری شود.
مراقبت سالمند برای پرستار منزل هر چقدر هم که سخت باشد، اولویت کار قرار می گیرد.
سالمندان ممکن است خلق و خویی تند داشته باشند و این پرستار سالمند است که با رفتار خوب و تجربه کافی در مورد نگهداری از سالمند در منزل، به بهترین شکل ممکن از سالمن عزیز نگهداری کند.
انتخاب پرستار جزو بخشهای مهم مراقبتی سالمند در منزل است. پرستار سالمند باید توانایی ارتباط برقرار کردن با والدین شما و همچنین توانایی انجام امور شخصی آنها را داشته باشد.

عفونت در سالمندان

در فاصله زمانی تا پیری، بیماری ها با درمان های دارویی راحت تر غلبه می کنند، در حالی که عفونت در سنین بالا می تواند روند درمان را طولانی کند. به خصوص در افراد مسن، عفونت ممکن است به دلیل یک علت به راحتی قابل درمان باشد، یا ممکن است در سطحی دیده شود که می تواند تهدید کننده زندگی باشد. بنابراین شناخت علت عفونت و پیشگیری از آن بسیار مهم است.

 

عفونت چیست؟

عفونت ها بیماری هایی هستند که توسط میکروب ها، ویروس ها و انگل ها در قسمت های مختلف بدن ایجاد می شوند. برخی از این عفونت‌ها در نواحی مختلف دیده می‌شوند، اما ویژگی انتشار و آلودگی بدن را نیز دارند. به لطف پیشرفت در روش های تشخیص و درمان در پزشکی امروز، اکثر عفونت ها قابل کنترل و درمان هستند.

 

عفونت در سالمندان چیست؟

عفونت در سالمندان نام کلی وضعیتی است که به دلیل بیماری های افراد مسن ایجاد می شود و در آن باید درمان های عفونت با جدیت بیشتری برنامه ریزی شود.

 

خطر ابتلا به عفونت در سالمندان

با افزایش سن، تعداد و اثربخشی سلول های سیستم ایمنی کاهش می یابد. این وضعیت راه را برای بی‌حفاظی سالمندان در برابر ویروس‌ها و باکتری‌ها و ابتلای بیشتر افراد به این بیماری هموار می‌کند. از طرفی خطر عفونت را افزایش می دهد. هنگامی که عفونت در افراد مسن ایجاد می شود، بدن دشوارتر به درمان پاسخ می دهد. بنابراین، عفونت ها جدی تر هستند. علاوه بر علائم عفونت در سنین بالا، بیماری های ایمنی و تومورها به دلیل افزایش سن بیشتر دیده می شود.

 

چرا عفونت در سالمندان مهم است؟

عفونت ها شرایطی هستند که در همه افراد مانند آنفولانزا، عفونت ادراری، اسهال در هر دوره ای از زندگی مانند کودکان، جوانان، بزرگسالان و سالمندان دیده می شود. اما در سنین بالا، انواع عفونت ها مانند مننژیت، سل، یرقان و آسیب هایی که به بدن فرد وارد می کنند، می توانند به قدری موثر باشند که گاهی اوقات جان فرد را به خطر بیندازند و یا حتی باعث مرگ شوند. به همین دلیل عفونت در سالمندان باید جدی گرفته شود، درمان‌ها باید تحت نظر پزشک برنامه‌ریزی شود و به‌گونه‌ای دنبال شود که با کنترل‌های مستمر پشتیبانی شود.

 

علل عفونت در سالمندان؟

عفونت در افراد مسن می تواند به دلایل مختلف خود را نشان دهد.

 

تضعیف سیستم ایمنی بدن،

تغییرات ساختاری و عملکردی که در اندام های مختلف دیده می شود،

بیماری های قلبی، بیماری های متابولیک، بیماری های عصبی، بیماری های اورولوژی، بیماری های تنفسی

سرطان

کمبودهای تغذیه ای،

داروهایی که به طور مداوم استفاده می شود

اقامت طولانی مدت در بیمارستان و یا خانه سالمندان

ایجاد عفونت با میکروارگانیسم های مقاوم،

استفاده طولانی مدت از کاتترهای مجاری ادراری

زخم فشاری در بیماران بستری

وضعیت روانی بیمار

عدم تعادل در شرایط اجتماعی-اقتصادی از جمله علل عفونت در سالمندان است.

علائم عفونت در سالمندان

در هر فردی علائم عفونت معمولاً با علائمی مانند تب، لرز، استفراغ، اسهال، ضعف، دردهای عضلانی خود را نشان می دهد، در حالی که علائم عفونت در سالمندان با شکایات شدیدتر خود را نشان می دهد.

 

علائم عفونت در سالمندان چیست؟

ارتفاع تب

کاهش دمای بدن (هیپوترمی)

سردرگمی ذهنی، اختلالات هماهنگی، از دست دادن حافظه در برخی موارد

ضعف

بی اشتهایی

بی اختیاری ادرار غیر ارادی

از دست دادن آب و نمک به دلیل اسهال و استفراغ

سقوط

کاهش وزن

 

چه چیزی بیشتر باعث عفونت در سالمندان می شود؟

عفونت در سالمندان بیشتر با بیماری های ریوی، عفونت های ادراری، عفونت های پوستی ناشی از زخم های فشاری دیده می شود.

 

انواع عفونت در سالمندان

انواع عفونت های زیر بیشتر در افراد مسن دیده می شود.

 

عفونت های سیستم ادراری؛

عفونت های دستگاه ادراری شایع ترین عفونت در سالمندان است. عفونت های مختلفی می تواند در کلیه، مجرای ادرار، مثانه و مجاری ادراری ایجاد شود. عفونت می تواند توسط باکتری و همچنین به دلیل سنگ کلیه، انسداد غده پروستات در مردان، سیستیت در زنان و عوارض مختلف در صورت داشتن کاتتر ایجاد شود. عفونت های سیستم ادراری ممکن است با سوزش ادرار، ادرار کمتر علیرغم میل مکرر به ادرار کردن، ادرار بدبو، کدر یا خونی، درد زیر شکم، تب و حالت تهوع ظاهر شوند. پس از تشخیص، درمان آنتی بیوتیکی برای پایان دادن به عفونت اعمال می شود.

 

برونشیت، پنومونی؛

عفونت ریه می تواند برونشیت یا سل و همچنین عفونت های ذات الریه در افراد مسن باشد. ذات الریه (ذات الریه) می تواند خطرات کشنده ای در افراد مسن داشته باشد. علائم ذات الریه تب، سرفه، خلط و درد قفسه سینه است. همراه با این علائم، بیماران ممکن است دچار تنگی نفس، گیجی، تنفس مکرر، استفراغ، درد مفاصل و خستگی شوند. اگر پس از معاینه پزشک، فرد مسن مبتلا به ذات الریه تشخیص داده شود، هدف از بین بردن عفونت با درمان دارویی است. در برخی موارد، اگر بیمار مسن تر باشد و دوره شدید داشته باشد، ممکن است درمان بیمارستانی توصیه شود.

 

آنفولانزا؛

آنفولانزا در افراد مسن شدیدتر است. با تب، سرفه، گلودرد، سردرد و درد عضلانی ظاهر می شود. بیمار ممکن است دچار گیجی و وخامت حال عمومی خود شود. مداخله و درمان به موقع آنفولانزا ضروری است. زیرا در افراد مسن، آنفولانزا هر از گاهی به ذات الریه تبدیل می شود. به عنوان یک اقدام احتیاطی، توصیه پزشک هر ساله برای سالمندان واکسن آنفولانزا است.

 

اسهال؛

اسهال در افراد مسن ناشی از عفونت است. بیمار مبتلا به اسهال روزی ۴-۳ بار در ناحیه شکم درد و مدفوع آبکی دارد. به عنوان یک درمان، مصرف مایعات زیاد معمولا توصیه می شود. با این حال، اگر تب همراه با اسهال وجود داشته باشد، وضعیت عمومی بیمار بهبود نیابد و بیمار مایع کافی مصرف نکند، ممکن است آنتی بیوتیک ها و درمان های حمایتی توسط پزشک توصیه شود.

 

عفونت های پوستی؛

زخم بستر و عفونت های مربوط به آن به خصوص در بیماران مسن بستری قابل مشاهده است. در بیماران بستری، هدف این است که اطمینان حاصل شود که هیچ زخمی باز نمی شود. اگر زخم بستر در یک بیمار مسن ایجاد شده باشد، باید با دقت پانسمان و درمان دنبال شود. در غیر این صورت، عواقب تهدید کننده زندگی ممکن است ایجاد شود. علاوه بر این، زخم در بیماران دیابتی به سرعت بهبود نمی یابد و می تواند منبع عفونت باشد. بیماران دیابتی نیز باید برای بهبود زخم و رفع عفونت تحت نظر باشند.

 

میکروب سپسیس;

میکروب سپسیس که یکی از انواع عفونت هایی است که در افراد مسن دیده می شود نیز از خطرناک ترین عفونت ها است. عفونت سپسیس با فروپاشی سیستم ایمنی بدن در نتیجه مخلوط شدن باکتری ها و سموم در خون ظاهر می شود. درمان باید با مداخله با آنتی بیوتیک در مدت زمان بسیار کوتاه آغاز شود. در غیر این صورت ممکن است برای بیمار کشنده باشد.

 

واکسیناسیون در سالمندان

افزایش بیماری های مزمن در سنین بالا و تضعیف سیستم ایمنی باعث افزایش خطر ابتلا به عفونت در سالمندان و همچنین خطرات تا مرگ می شود. بیماران دیابتی، بیماران قلبی مزمن، بیماران آسم و COPD و افراد بالای ۶۵ سال باید هر سال واکسن ذات الریه و آنفولانزا را دریافت کنند.

بیشتربدانید:تزریقات در منزل تهرانتزریقات در منزل شمال شرق تهرانتزریقات در منزل زعفرانیهتزریقات در منزل شمال شرقی تهرانتزریقات در منزل ولنجک

 

آیا مایل به دریافت این سرویس هستید؟

خدمات بهداشتی و مراقبتی مورد نیاز خود را انتخاب کرده و با اطلاعات تماس خود با ما به اشتراک بگذارید. اجازه دهید در اسرع وقت با مدیران بهداشتی متخصص خود با شما تماس بگیریم.

افسردگی در سالمندان

افسردگی فقط به معنای احساس غم و اندوه نیست. این یک اختلال خلقی بسیار شایع و کاملا جدی است که نیاز به درمان دارد

وقتی افسردگی دارید، ممکن است برای هفته ها مشکلات زیادی در زندگی روزمره خود داشته باشید. پزشکان از این وضعیت سالمندان به عنوان “اختلال افسردگی” و یا “افسردگی بالینی” یاد می کنند.

افسردگی یک بیماری واقعی است. این نشانه ضعف یا نقص شخصیت فرد نیست. اکثر افراد افسرده نیاز به درمان دارند.

 

افسردگی بخش طبیعی پیری نیست!

افسردگی یک مشکل رایج در سالمندان است، اما بخشی طبیعی از پیری نیست. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که افراد مسن با وجود تجربه بیماری یا مشکلات جسمی بیشتر، از زندگی خود راضی هستند. با این حال، تغییرات قابل توجه زندگی با افزایش سن می تواند باعث ایجاد احساس بی قراری، استرس و غم و اندوه شود.

به عنوان مثال، مرگ یکی از عزیزان، بازنشستگی از کار، یا مواجهه با یک بیماری جدی می تواند افراد را غمگین یا مضطرب کند.

 

شناخت علائم افسردگی در سالمندان

تشخیص افسردگی در افراد مسن ممکن است دشوار باشد زیرا می تواند علائم متفاوتی نسبت به افراد جوان نشان دهد. در افراد مسن مبتلا به افسردگی، مانند برخی از بزرگسالان، نشانه ای اصلی غم و اندوه نیست. آنها ممکن است علائم کمتر آشکار افسردگی داشته باشند یا ممکن است نخواهند در مورد احساسات خود صحبت کنند.

 

گاهی اوقات افراد مسن افسرده ممکن است خسته، بدخلق یا تحریک پذیر به نظر برسند. گیجی یا مشکلات توجه ناشی از افسردگی گاهی اوقات می تواند شبیه بیماری آلزایمر یا سایر اختلالات مغزی باشد. افراد مسن ممکن است دارای بیماری های بیشتری مانند بیماری قلبی، سکته مغزی یا سرطان باشند که می تواند باعث علائم افسردگی شود. یا ممکن است داروهایی مصرف کنند که دارای عوارض جانبی است که می تواند باعث افسردگی شود.

 

علل و عوامل خطر افسردگی

برخی از عوامل یا ترکیبات مختلف این عوامل می تواند باعث افسردگی شود.

  • ژن ها – افراد با سابقه خانوادگی افسردگی نسبت به افرادی که خانواده آنها این بیماری را ندارند در معرض خطر بیشتری قرار دارند.
  • شیمی مغز – افراد مبتلا به افسردگی ممکن است شیمی مغز متفاوتی نسبت به افراد بدون بیماری داشته باشند.
  • استرس – از دست دادن یکی از عزیزان، یک رابطه دشوار یا یک موقعیت استرس زا می تواند باعث افسردگی شود.

 

افسردگی می تواند همراه با بیماری های دیگر باشد

به خصوص در افراد مسن یا میانسال ، ناراحتیه افسردگی می تواند با بیماری های پزشکی جدی مانند دیابت، سرطان، بیماری قلبی و بیماری پارکینسون همراه باشد. افسردگی می تواند این شرایط را بدتر کند یا برعکس. گاهی اوقات داروهای مصرف شده برای این بیماری های جسمی می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند که باعث افسردگی می شود. یک پزشک با تجربه در درمان این بیماری های پیچیده می تواند به تدوین بهترین استراتژی درمانی کمک کند.

همه این عوامل می تواند باعث شود که افسردگی در افراد مسن تشخیص داده نشده یا درمان نشود. درمان افسردگی به یک فرد مسن کمک می‌کند تا هر گونه بیماری دیگری را که ممکن است داشته باشد مدیریت کند.

 

علائم رایج افسردگی

علائم زیادی در ارتباط با افسردگی وجود دارد و برخی از آنها بسته به فردی متفاوت است. با این حال، در زیر برخی از رایج ترین علائم ذکر شده است. اگر تعدادی از این علائم بیش از ۲ هفته باقی بماند، ممکن است افسرده باشید.

حالت غمگین، مضطرب یا “تهی” مداوم

احساس ناامیدی، گناه، بی ارزشی یا درماندگی

بی قراری، بی قراری

از دست دادن علاقه به فعالیت هایی که زمانی لذت بخش بودند، از جمله رابطه جنسی

کاهش انرژی یا خستگی

کندی در حرکت یا صحبت کردن

مشکل در تصمیم گیری و به یاد نیاوردن

مشکل در خوابیدن، ناتوانی در خوابیدن یا خواب آلودگی بیش از حد

خوردن بیشتر یا کمتر از حد معمول، اغلب افزایش یا کاهش وزن بدون برنامه ریزی

افکار مربوط به مرگ ویا اقدام کردن به خودکشی

درد، سردرد، گرفتگی عضلات، یا مشکلات گوارشی بدون علت فیزیکی و/یا درمان مشخص

گریه مکرر

 

درمان های افسردگی

افسردگی، حتی موارد شدید افسردگی، قابل درمان است. اگر فکر می کنید ممکن است افسردگی داشته باشید، می توانید با گرفتن یک قرار ملاقات با پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی شروع کنید. برخی داروها و برخی شرایط پزشکی می توانند علائمی مشابه افسردگی ایجاد کنند. پزشک می تواند با انجام معاینه فیزیکی، مصاحبه و آزمایشات آزمایشگاهی این احتمالات را رد کند. اگر پزشک نتواند شرایط پزشکی را پیدا کند که می تواند باعث افسردگی شود، گام بعدی انجام یک ارزیابی روانشناختی است.

 

گزینه های درمانی برای هر فرد متفاوت است و گاهی اوقات ممکن است بیش از یک گزینه درمانی برای یافتن داروی مناسب امتحان شود. ادامه درمان تا زمانی که درمانی مناسب برای شما پیدا شود بسیار مهم است.

رایج ترین روش های درمان افسردگی، دارودرمانی و روان درمانی است.

بیشتربدانید:تزریقات در منزل تهرانتزریقات در منزل شمال شرق تهرانتزریقات در منزل زعفرانیهتزریقات در منزل شمال شرقی تهرانتزریقات در منزل ولنجک

 

درمان روان درمانی

روان درمانی که «گفتار درمانی» نیز نامیده می شود، می تواند به افراد مبتلا به افسردگی کمک کند. برخی از درمان ها کوتاه مدت هستند و ۱۰ تا ۲۰ هفته طول می کشند. برخی دیگر ممکن است بسته به شرایط فرد بیشتر طول بکشد.

درمان شناختی رفتاری نوعی گفتگو درمانی است که برای درمان افسردگی استفاده می شود. تمرکز آن بر کمک به افراد برای تغییر افکار و رفتارهای منفی است که افسردگی را بدتر می کند.

 

داروهای ضد افسردگی

داروهای ضد افسردگی داروهایی هستند که برای درمان افسردگی استفاده می شوند. انواع مختلفی از داروهای ضد افسردگی در سراسر دنیا وجود دارد. ممکن است لازم باشد قبل از یافتن داروهایی که علائم ناراحت کننده شما را بهبود می بخشد و بدانید که ایا عوارض جانبی قابل کنترلی دارد، سپس داروهای ضد افسردگی مختلف را امتحان کنید.

معمولا ۲ تا ۴ هفته طول می کشد تا داروهای ضد افسردگی اثر کنند. هنگامی که شروع به مصرف داروهای ضد افسردگی می کنید، نباید بدون اطلاع پزشک خود را قطع کنید. گاهی اوقات افرادی که از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنند، مصرف دارو را متوقف می کنند زیرا احساس بهتری دارند، اما این می تواند باعث تحریک مجدد افسردگی شود. هنگامی که شما و پزشکتان تصمیم گرفتید که زمان قطع مصرف دارو فرا رسیده است، پزشک به شما کمک می کند تا دوز خود را به تدریج و ایمن کاهش دهید.

 

پیشگیری از افسردگی

برای کاهش خطر افسردگی چه باید کرد؟ مردم چگونه می توانند کنار بیایند؟ در رابطه با این مسائل می توانید اقدامات احتیاطی را انجام دهید.

سعی کنید در زندگی خود تغییرات زیادی ایجاد کنید.

در روابط صمیمانه با خانواده خود باقی بمانید.

وقتی ناراحت هستید به آنها اطلاع دهید.

کارهایی را که می خواهید انجام دهید مشخص کنید.

به طور منظم تمرین کن. اگر افسرده هستید، ورزش منظم می تواند به پیشگیری از افسردگی کمک کند یا خلق و خوی شما را بالا ببرد.

خوب بخور. خوردن یک رژیم غذایی متعادل می تواند به جلوگیری از بیماری هایی که می توانند باعث افسردگی شوند کمک کند.

به یاد داشته باشید، بیشتر افراد با درمان احساس بهتری پیدا می کنند. صبور باش. احساس بهتر زمان می برد، اما ممکن است اتفاق بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید